Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásunk után elveszi az új nőt. Hogyan lehet ezt feldolgozni?
#7 vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
1-4-6 valaszom. A lany az elso perctol korrektul allt a gyerekekhez,en pedig ohozza.Csak orulni tudok annak,hogy amikor nagy ritkan ott vannak,szereti es ellatja oket,talan meg jobban is mint az apjuk. Az elejen meg voltak kereseim h nalunk hogy szoktuk a rutint,etkezest,de mar azt is elengedtem,csinaljak ahogy tudjak,ha epsegben hazajonnek,en mar boldog vagyok.Havonta masfel nap alatt a gyerek sem romlik el helyrehozhatatlanul.
Az eskuvo napjan nyaraltunk a parommal,kb csak este jutott eszembe h jah epp most.Szerintem az ido es egy uj par hozza meg a gyogyirt es ahogy talan a #6os irta,ez nagyreszt ego-beli dolog.Bantja az onerzetunket hogy massal is jo neki,mastol is lesz gyereke. En speciel most mar azon csodalkozom hogy hogyan mehettem hozza egyaltalan,nem azon h miert nem velunk van stb.Kitartast kivanok nektek,sokban rajtad is mulik hogy hogyan alakul a sztoritok ezutan.A tobbit leirtam az elozo kerdeshez,ha gondolod nezd meg.Ez kicsit a vilag vege es mindenkeppen kudarc,hisz nem igy terveztuk (sot en az utolso napig boldognak ereztem magam a hazassagomban), de egyben uj lehetoseg is hogy kovetkezo alkalommal ne ide jussunk.
Egyebkent a baba-dolog engem jobban odavagott,hiszen engem terhesen hagyott el,ot nem,azt a babat tutujgatja estenkent,mikozben a masodszulettet csak en babusgattam,o a szerelmevel talan filmeket nezett kozben stb,es tartottam tole h majd amikor az exszereto a karjan a bebivel ajtot nyit lathatasnal,akkor nem tudom azt mondani h szivbol gratulalok,sokat agyaltam ezen elotte,de nekem is volt 9honapom felkeszulni a szitura.Kuldtunk ajandekot,az ido telik,mar mas dolgokkal foglalkozom mint a rajtuk agyalassal. Ido,ido,ido.Legy turelemmel!Magadhoz is!
8as, köszi
Próbálok erős lenni, de eddig még nem sikerül. Össze kellene szednem magam lelkileg és testileg is, mert eléggé magam alatt vagyok mindenhogyan.
Ti mióta vagytok külön?
Hiányzik a gyermekednek az apja?
Írtad hogy próbálsz boldog, csinos lenni az exed előtt. Bosszantja ez szerinted? vagy esetleg megbánta hogy lelépett?
7es, köszi neked is. Elolvastam a hozzászólásaidat.
Jó lenne ha én is ilyen erős tudnék lenni, de egyenlőre nem megy. Nem vagyok szerelmes a volt férjembe, de mégis nehéz. Próbáltam imerkedni, de valahogy senki nem tud úgy lekötni, nem tudom elengedni magam. Mindig agyalok, aggódok valamin. Főleg azon hogy a gyermekemnek, nehogy rossz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!