Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásunk után elveszi az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásunk után elveszi az új nőt. Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
1,5 éve elváltunk. Nem vagyok már szerelmes belé, de most megtudtam, hogy elveszi a barátnőjét, idén nyáron lesz az esküvő. Félek kimondani, de fáj. Nem akarta a kapcsolatunkat megmenteni, inkább keresett magának mást. Nem volt a kicsi gyermekünk sem visszatartó erő. Rosszul esik ez az egész, pedig tudom hogy már nincs közöm hozzá. Hamar túl tette magát rajtam. Volt valaki hasonló helyzetben? hogyan lett túl ezen? Nehéz. Főleg a gyermekem miatt. Azt sem tudom, hogyan fogom ezt neki megmondani.
2017. máj. 9. 17:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam én is ismerkedni, de mindig lelkiismeret furdalásom van és nem tudom elmélyíteni a kapcsolatot. Nem akarom hogy a gyermekem mindkét oldalról egyszerre kapjon 1-1 új embert. Apuka ezzel nem foglalkozik, szerinte ez nem probléma egy gyermeknek Lehet én vagyok túl lelkizős.
2017. máj. 9. 17:34
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Ha elváltatok, valóban nem a te dolgod, hogy az exférjed kivel és mit csinál.

Én a helyedben a gyerekem és saját magam miatt is mielőbb összekapnám magam, mert hogy nem vagy a helyeden, az tisztán látszik.

Buta gondolkodásra vall ez a mondatod: "nem volt a kicsi gyermekünk sem visszatartó erő". Most komolyan: te jól éreznéd magad egy olyan férfivel egy ágyban, aki csak a gyerek miatt van veled?!

2017. máj. 9. 17:54
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Inkább örülj, hogy megszabadultál egy ilyen embertől!

Már csak azt nem értem, hogyan sikerült kifogni?

A probléma nem egyik napról a másikra van, szemellenzővel jártál egész idő alatt.

2017. máj. 9. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Irigységet érzel?
2017. máj. 9. 18:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem irigységet.Nem tudom mi ez.Inkább rosszul esik,fáj h ilyen könnyen túllépet a közös életünkön
2017. máj. 9. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez normális.

Te szeretted őt,és boldogtalan vagy,és már csak emiatt sem esik jól,ami történik.Hidd el,ha te is kapcsolatban lennél,szerelmes lennél,nem érdekelne.Szerintem foglald el magad,koncentrálj műs dolgokra,ismerkedj (nem kell rögtön összebútorozni)

2017. máj. 9. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Velunk megtortent.Sot ment a ket kicsi(nk) is boldogan szirmokat dobalni,lett sok szep kozos foto a fb-ra roluk 4esben,sok rokoni lajkkal h milyen szep kis "csalad".

Tul kell ezen lepni.Ha igy el tudott hagyni benneteket,nem o valo hozzatok,elni kell a napokat tovabb,lathatashoz korrekten allni,a gyerekek meg rugalmasak,mindent elfogadnak.

Nagyobbik gyermekem 2eves koraban meg falaztam az apjanak h hat ez az elet rendje,az emberek kiszeretnek egymasbol,elvalnak stb,most 6eves,mar nem mentegetem az apjat,sem az exszeretot.Mar tudja h az elet igazi rendje az h ha valami elromlik,megprobaljuk helyrehozni es az a normalis h a gyerekkel egyutt el az apukajuk.Egesz jol fogadja ezeket a dolgokat,most mar tudja h nagyon szerettem az apukajat es emiatt nagyon fajt amikor elment,de azt is latja hogy milyen boldog vagyok most az uj kapcsolatomban es azt meg nem tudja,csak tapasztalja hogy nagyon klassz ember a potapukajuk.

Szumma szummarum koncentralj a jelenre es magatokra,szedd rendbe a kis lelked es legkozelebb remeljuk jobban valasztasz (ez sztem lutri de azert mar biztos kikristalyosodott par dolog h milyet ne!)

Nekunk sokkal jobb lett az eletunk.Valas utan volt ket kegyetlen ev,de vege.Az meg h melyikunk uj parkapcsolata lesz tartosabb az ido eldonti.

2017. máj. 10. 00:26
 8/13 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Megértem a problémád, én is hasonló cipőben járok még néha.Nem kívánom visszakapni az exem, isten őrizz tőle, de néha rádöbbenek arra, hogy fáj, ha arra gondolok, hogy azzal a nővel van, akivel csalt, bemutatja neki a gyerekem stb.

De ha jobban magadba nézel, te is rá fogsz jönni, hogy ez pusztán hiúsági kérdés, az önbecsülésednek esik szarul, hogy más mellett leteszi a voksát, téged meg veszni hagyott.

Nem mondom, hogy ne foglalkozz vele, mert tudom hogy hülyeség, de inkább magad erősítsd meg, ne zárj be azért mert neki nem kellettél, nem ő a világ közepe, érezd jól magad, csinálj olyan dolgokat, ami boldoggá tesz, járj el edzeni pl, szerezd vissza az önbizalmad/önbecsülésed.

sok sikert! <3

2017. máj. 10. 12:41
 9/13 A kérdező kommentje:

7es

Hát az esküvő napján már szívesen túl lennék, biztos tele lesz az internet a boldog képekkel.

Te könnyen túl élted azt a napot/időszakot. Főleg még hogy a közös gyrmekünk is ott lesz.

Neked hol sikerült megismerkedned az új pároddal? kölcsönösen elfogadták egymást a gyerekekkel?

Az apukájukkal milyen a kapcsolat? és a nevelőanyjukkal?

8as,

Neked az exférjed is elvette az új nőt? gyermekeitek is vannak? mennyi idősek?

Néha örülnék, ha nem lenne majd tartós a házasságuk (tudom ez nem szép gondolat), de én sem azért mert vissza szeretném kapni, csakhogy ő is szenvedjekn egy kicsit, mint én.

Akiért téged elhagyott, szépen megvannak?

2017. máj. 12. 13:42
 10/13 anonim válasza:

8as vagyok. :)

Még nem vette el az új nőt, szerintem nem is fogja, megcsalt még két másikkal is... ő ilyen, majd ha megunja, otthagyja és jön a következő. Van egy 2 éves gyerekünk, most ő érte folyik a harc, bemutatja az aktuális barátnőjének, aki maga a tökéletesség természetesen, lehord engem a sárga földig előttük, minden vagyok, sorolhatnám estig... de azért azzal a gyerekkel villog, akit én nevelek, én gondoskodom róla, hetente összesen 12 órát foglalkozik vele... szóval, mondhatom ezt.

Szerintem tényleg ne törődj vele, hogy ők hogy vannak. Amikor ezt teszed, még mindig vele foglalkozol, még mindig ő rabolja az idődet, amit fordíthatnál magadra és a gyerekre. Nem adtál már neki így is többet, mint amennyit megérdemelt? Én már azért haragszom magamra, ha rajtakapom magam, hogy megint rajta agyalok, meg a nőjén... minden perc, amit arra áldozok, hogy ezen pörgök, szimpla pazarlás! Indulj ki ebből.

Ha igazán bosszantani akarod, akkor egyben leszel, boldog leszel, jobban fogsz kinézni, mint bármikor, sugározz magabiztosságot, ne törődj vele és legyél boldog.

Kezdek rájönni, hogy az egyedülálló anyukaság egy elég kemény műfaj, fel kell hozzá szívni magad, erős lenni még saját magadnál is erősebb. Én legalábbis ezt csinálom. Tudatosan kerülöm a rajta való agyalást, rendben tarton a környezetem, jó anya vagyok, edzésre járok, nem hanyagolom el magam, ha lát, akkor mindig mosolygok, meg van csinálva a hajam, nem nézek ki gázul, nincs melegítő+otthoni póló stb. Csak annyit kommunikálok vele, amit feltétlen muszáj, mikor hozza a gyereket és illedelmes köszönés. :)

Eleinte nehéz volt, de egyre inkább rutinná válik és szerintem működik. :)

2017. máj. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!