Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés kérdés. Mik az esélyeim apaként?
Előszór is elnézést a helyes írási hibákért,és fogalmazásért,mivel 5 éve költöztem Magyarországra.
Feleségemmel épp válunk,mert megismerkedett egy férfivá,de még nem élnek együtt.És van egy 2 éves kis fiunk.
A kis fiam mióta megszületett, én foglalkozom és törődöm vele,szóval jobban kötődik hozzám,mint az anyjához.
Az anyukája,sokszor rázogatta és kiabált vele.
Mikor elhagyott vitte a fiamat is. Megegyeztük,hogy hétvégente oda adja. Szombaton mikor mentem fiamért, akkor örült nekem,és mikor vittem vissza vasárnap az anyját meg látva sírt és,nem akart a kezemből az anyja kezébe menni. Ez így zajlott más fél hónapig. Ezekről videó felvételt is készítettem. Ezek dolgok után fiamat nem vittem vissza,már nálam van 5 hete . 5 Hét alatt 3-szor volt látogatni fiunkat. A bíróságon figyelembe veszik ,az igazságügyi pszichológus szakvéleményét,és a fiam kezelő orvosa véleményét? Mert a szakvéleményben kiürült,hogy fiam hozzám kötődik jobban.És kezelő orvos is megírta véleményét,hogy kis fiamat én vetkeztettem,öltöztettem,és nyugtattam meg,nem az anyja.(mivel nem tudta,és fiam nem ment hozzá)
Ráadásul vannak tanúk,akik bizonyítsák,hogy a kis fiamat velem látták sokat játszani a játszótéren,illetve sokat hallották ,hogy kiabál és veszekedik a gyerekkel.(szomszédok).
Feleségem munka nélküli,és elég rossz körülmények közt él szüleivel és testvérével.Nincs fürdő ,és benti WC.
A feleségem állítása a következő : tiltom a gyereket tőle,és nem mond le gyerekről. Gondolom csak a pénz véget akarja...
Válaszokat,tapasztalatokat elöre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!