Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válò okok konkrétan kisgyerekek mellett?
Olyan vàlàst elôidèzô konkrèt okokra vagy összefüggèsekre vagyok kivàncsi ami annyira elviselhetetlennè tette a hàzassàgot, hogy mèg kisgyerekek mellett is inkabb vàlàsra került sor.
Konkrètumokat, szituàcios pèldàkat kèrek, nem àltalànossàgokat, mint peldaul: "elhidegültünk", "nem beszelgettunk" Megcsalàs sem èrdekel.
Köszönöm.
maga a kisgyerek a konkrét példa
a gyerek rengeteg munka, pénz, stressz
és a többség nem hajlandó felnöni a feladathoz
"Sógornőm azért vált el, mert egyszer rajtakapta a férjét, ahogy éppen a mosogatóba pisil."
Azt fel sem lehet sorolni, hogy a nők -a wc-n kívül- mennyi fura helyre pisiltek már!
Ha mindegyiktől elváltak volna ezért...
Kedves Kérdező!
Bántalmazás, az egy kicsit jobb, mint az elhidegülés, nem? :) A kedves exem szavakkal és tettekkel egyaránt megalázott, gazdasági függésbe tartott, hogy ne tudjak lépni, kisemmizet, zsarolt, meg is csalt, tudom ez nem érdekel ;), de ne tudd meg milyen magalázó látni, hogy két órát borotválkozik, fürdik és illatosan átmegy az aktuális nőjéhez dugni én meg otthon a pár hónapos (olykor beteg babával).... Szerettem, meg bennem volt a hülye ösztön, hogy tartsam egybe a családot, vádoltam magam, hogy én nem vagyok elég jó etc. etc. aztán eljött az a pont, amikor bejelentette, hogy a karácsonyi ünnepeket az új nőjével tölti és majd jön, amikor akar, én kidobáltam a cuccait a szekrényből, hogy akkor menjen oda, kiverte az egyik fogam.... és ez még csak egy elég rövidke összefoglalója annak, hogy mi volt a válóok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!