Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Igazi tapasztalt férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi tapasztalt férfiak, akik már váltak el, vagy szörnyű házasságban élnek! Szerintetek szükség van nőkre vagy inkább óvakodni kell tőlük?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 13:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sok negatív történetet lehet hallani mindkét oldalról. Sokszor történik hűtlenség, megcsalás, sajnos tettlegesség is, de van amikor csak az egyik fél szimplán meggondolja magát.

Házassági szerződés nélkül soha többet nem fogok megházasodni, ezt a mostani partneremmel is közöltem az elején.11 évig voltunk házasok, elég fiatalon ugrottunk bele az ismeretlenbe, az exem 21 volt, én 24. Felvettük a devizahitelt a lakásra, nem sokkal később jött az első gyerek, majd szűk 4 évvel később a másik, gyakorlatilag 8 évig egy keresetből éltünk, a rohadt devizahitelt meg fizetni kellett. Nem sokat voltam otthon, anyagi gondjaink voltak, néha a szüleimtől kellett kölcsönt kérnem, és amikor már kezdtünk egyenesbe jönni, akkor feldobta a házasságunkat egy másik pasi miatt. Ezt soha nem fogom megbocsájtani neki, ahogy az sem, hogy nem egyezett bele a megosztott gyerekfelügyeletbe, még neki állt feljebb.

Annyit dolgoztam a lakásunkért, hogy azt el sem tudom mondani, most megint hitelt vettem fel rá, hogy kifizethessem a nejemet(16 milliót fizettem a semmiért), és kezdhetem elölről az egészet. Szerencsére a mostani párom egészen más hozzáállású (ő is elvált), közös döntést hozva hozzám költözött, az Ő lakásának bérleti díjából nagyjából fizetni tudjuk a részleteket, a rezsi is feleződik, és még ajándékul megkaptam a 60000ft gyerektartást is. Egyedül semmire sem mennék. A volt nejem összebútorozott egy nagyképű hímtaggal aki büszkén pózol a gyerekeimmel, miközben semmi köze hozzájuk. A fiam lassan 11éves lesz, nagyon kötődik hozzám, a kisebbik toszta anyja, vele nehezen találom a közös szót. Persze arról hallani sem akar a volt nejem, hogy a fiam velem lakjon,mert a gyerekeket nem lehet szétválasztani....ez egy őrültség. A magyar bírósági gyakorlat egy vicc.

2017. ápr. 15. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!