Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem megőrült? Válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megőrült? Válni akar egy félreértés miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy gondban vagyok nem is tudom már mit csináljak. A párom teljesen megőrült kifordult magából az elmúlt hetekben, a fejébe vette, hogy megcsalom és válni akar. Itt azthiszem semmi értelme nem lenne hazudni és őszintén leírhatom, hogy NEM CSALTAM MEG sőt eszem ágában sem volt soha, Ő a legszebb nő a világon mégis miért kellene más? A feleségem egyébként 14 hetes terhes aminek mindennél jobban örültünk, mert terveztük és akartunk kisbabát. Sokat gondolkodtam, hogy biztos ennek is köze van a viselkedéséhez bár szerintem ez semmiképp nem normális. Az egész úgy kezdődött, hogy bejött a képbe egy fiatal (24 éves) nő aki az egyik üzlettársamnak a lánya és ő is ott dolgozik, vele is tartanom kell a kapcsolatot egyébként aranyos/csinos lány de nem az esetem, a feleségem 1000x szebb okosabb különlegesebb egy másodpercre nem fordult meg a fejembe semmi vele kapcsolatban. A párom ismeri mert már bemutattam neki kissé valóban félre érthető körülmények között -most hosszú lenne nem részletezem- és amúgy az emlegetett hölgy előszeretettel hívogat munkaidő után is üzleti célból ami szintén nem tetszett a páromnak.

Egyik délután aztán azzal fogadott, hogy rájött(!) hogy mi az igazság és, hogy ezt még nagyon megbánom. Kérdeztem, hogy mi van? Erre ordítozva sírva közölte, hogy tudja, hogy megcsalom és, hogy én nem is akartam igazán ezt a gyereket és el fogom hagyni őket és ekkorát még sosem csalódott, többet látni sem akar, hogy tehettem, dögöljek meg stb stb. Én pedig egyszerűen képtelen voltam megmagyarázni neki sőt először csak nevettem mert nem is vettem komolyan, azt hittem csak viccel. Már előtte is kissé paranoid volt pár hete, voltak furcsaságai sokszor veszekedett velem, egyszer nagyon kívánt máskor napokig nem, egy csomó dolgot elfelejt, nagyon fáradt általában egyszóval furcsa lett gondolom a terhesség miatt. Ennek a kirohanásának ma pont egy hete, azóta ügyvédeknek telefonálgat, hogy válni akar... Nem hajlandó velem szóba állni sem, illetve hétfőn tök kedves volt velem furcsa is volt ez az egész mintha elfelejtette volna, hogy valami baja van. De estére már megint "megőrült" ma is tiszta hülye volt, reggel beült a kocsiba és elment valahova én meg egész nap kerestem és sík ideg voltam, hogy mi a sz/rt csinál?! Aztán hazajött nemrég és közölte, hogy "bevásárolt" bár nemtudom hol amikor ma nincs is nyitva semmi. Kérdeztem, hogy még mindig válni akar ő pedig mondta, hogy miért mit gondolok? És mondtam, hogy mikor lehet ezt normálisan megbeszélni végre? Erre az volt a válasz, hogy nem engedi, hogy kidumáljam magam!! Most komolyan, mi a francot csináljak? Megőrült???? Még nem szóltam az említett lánynak mert nem akartam feleslegesen bonyolítani, azthittem megoldódik majd és belátja, hogy nem csalhatom meg de mostmár muszáj lesz őt is bevonni hát ha tőle hallja akkor csak elhiszi nem? Egyébként ilyen "jeleket" is felhozott, hogy női parfüm illatú volt az ingem, később értem haza mint szoktam, folyton telefonálgatok vele és nevetgélünk (én ilyenre egyáltalán nem emlékszem), amikor bemutattam neki akkor is ki voltak dobva a mellei és alig volt begombolva az inge "biztos fél perccel előtte öltöztetek fel". Féltékeny rá valamiért pedig soha semmilyen okot nem adtam rá. Kábé egyidősnek is tűnnek Ő 29 de 19nek szokták nézni, semmi oka féltékenykedésre nagyon szép nő. Most mit csináljak de komolyan? Mikor mondtam, hogy pszichológushoz kéne mennie lekevert egy nagy pofont. És honnan vette, hogy nem akarom a babát? Szerintem még jobban akartam mint Ő erre tényleg SEMMI oka nincs, hogy ilyeneket feltételezzen. Most meg válni akar... Ja és még 2 éve sem vagyunk házasok, szép is lenne főleg ha az egész egy félreértés.

2017. márc. 15. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"reggel beült a kocsiba és elment valahova én meg egész nap kerestem és sík ideg voltam, hogy mi a sz/rt csinál?!"

Szerinted mit? Mert nekem elég egyértelmű az egész helyzet.

2017. márc. 17. 09:00
 12/14 Bence_ ***** válasza:
100%

Biztosan te vagy a gyerek apja?

Pocakos nő lehet álmos,feledékeny,kívános de így akkor borul ki valaki ha fél.

Ő valamilyen nagy nyomás alatt van.

Ennek az okát kéne kideríteni.

2017. márc. 21. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Mi történt azóta?Nagyon kíváncsi vagyok!
2017. szept. 7. 10:23
 14/14 acelsziv ***** válasza:
Mi lett a sztori vége?
2020. máj. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!