Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsak fent válás után jó kapcsolatot az anyukával, ha folyton szembesülök a problémákkal amit ő okoz?
pl.:
3.-os lányomnak még mindig nincs diákigazolványa, ráadásul a minap emiatt nem tudott korcsolyázni az osztálytársaival pedig imád.
Nem fizeti be nekik az ebédet, össze vissza esznek vagy nem esznek.
Piszkos ruhákban vannak.
Ápolatlan a hajuk.
stb...
Én is hasonló cipőben jártam, és beadtunk egy keresetet gyermekelhelyezés megváltoztatása kapcsán. Négy tárgyalás, környezetvizsgálat, pszicho szakértők voltak, és nekem, mint apának ítélték a 10 éves fiamat, a lányom 17 volt, ő anyukánál maradt,így döntött, de azóta már velünk él ő is. Nem egyszerű, az tuti, de a fontos a gyermekek jóléte, boldogsága, egészsége, akkor fel kell áldoznod a saját életedet, és kényelmedet, és lépni kell. Ők a legfontosabbak.
Ja és most pereskedek ismét gyerektartásért, mert a lányom, aki velem él, iránt vonnak 20.000-et. Ez van😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!