Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha a férjem csúnyán beszél, ráadásul a gyerek előtt is napi szinten hiába szólok neki, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostmár annyira zavar, hogy gyomoridegem van, ha megyünk valahová. Mindenkiről mond valamit, mindent megjegyez, mindenki "idióta" a világban. Csak természetesen Ő nem. Habár már többször mondtam, hogy nagyon nagyon zavar, nem érdekli, mindent megmagyaráz.
2010. máj. 7. 08:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom pont ilyen. Nem változik úgysem. Beszélni sem lehet vele.
2010. máj. 9. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Amikor ezt mondja, te meg jegyezd meg jó hangosan hogy

"Na és ha idióta, NEKED MEG KICSI A FARKAD ÉS ALIG ÁLL FEL!!"

És vésd az eszébe hogy akárhányszor meghallod tőle ezt, te ezt hangosan és szemrehányóan ki fogod jelenteni akárhol is vagytok!

Majd megtanulja tisztelni a gyerekei anyját!!

2010. máj. 9. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ilyen,nagyon bunkó.Az a baj,hogy csak én hallom a bunkósàgàt,màsok elõtt eljàtsza a nagy mûvelt,àrtatlan pofàt.Nem tudok vele mit kezdeni.
2010. máj. 9. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Az én férjem is általában engem tisztel meg ezzel, na meg a gyereket. Az 5 éves fiunkat agyatlan, béna, bunkónak is képes elmondani...... fújjjj.....megáll az eszem, ha szólok neki meg én vagyok a tudjátok.....

Nem szólhatok semmit, mert Ő a tökéletes.

Munka után nagyon kellemes ezeket hallgatni pl. egy bevásárlóközpontban....már nem nagyon bírom....

2010. máj. 9. 12:05
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Szaerintem ez a tisztelet teljes hiánya feléd, és a gyerek felé, amit viszont ő elvár tőletek. Sajnos a tiszteletlenség "öröklődik", vagyis agyerek átveszi, és előbb-utóbb ő is így fordul mások felé. Szerintem 5 évesen elég nagy már, hogy beszélj vele erről. Ahogy apa beszél az emberekről, az emberekkel az nagyon csúnya, nagyon bántó, nagyon rossz! Ha te így szólsz másokhoz, akkor ők is azt érzik, amit Te, mikor apa rondán beszél hozzád. Ugye nem szeretnéd, hogy úgy gondoljanak rád, mint apára?! És simán apa előtt mondanám! Meg mikor rákezdi, mondanám a kicsinnek, hogy látod? erről beszélek! Ilyen ronda mikor valaki így beszél? Butának látszik, nem?

Ha nem is esik le neki a lényeg, legalább vérig sértődik, és az is nagy elégtétel, főleg ha nyugodt maradsz, és végig tudod mondani, hogy igen, ilyen ordenáré, randa, és visszataszító mikor egy felnőtt ember nem tud uralkodni magán....

2010. máj. 9. 12:32
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

ll.31esvoltam

Igen Õ is a nagy tökéletesnek tartja magàt,nem is tudom,hogy miért is kell igy élni nekünk ,de én pl.nem tudom,hogyan mondjam el màr neki.

2010. máj. 9. 12:39
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Én eleve nem mentem volna hozzá egy ilyen taplóhoz, akit ha a saját jó édesanyja nem nevelt meg, te már nem fogod.

esetleg megpróbálhatod felhívni rá a figyelmét, hogy a gyerek anyanyelvi kompetenciájának kialakulása a beszéd elkezdésétől 7 éves korig tart...

2010. máj. 9. 13:07
 18/21 A kérdező kommentje:

Na igen nem mentem volna hozzá én sem, ha tudom. Több mint 10 éve vagyunk együtt és ez a viselkedése két éve kezdődött.

Természetesen, ha a gyerek előtt beszél csúnyán vagy éppen neki nem bírom ki, hogy ne szóljak, na de olyankor jön az ordenáré nagy veszekedés........mert ugye, hogy merek én szólni..csak a baj az, hogy a pici issza ennek is a levét.

Azt hiszem nem kell ezt nekünk elviselni....csak lépni....ennyi

2010. máj. 9. 14:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves 11:31 -es sorstársam,

Nállatok ez az elejétől így van? Mert mint írtam, nálunk kb. 2 éve.

Milyen formában jelenik meg a bunkóssága? Gyermek gyermekek vannak? Velük milyen?

2010. máj. 9. 14:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez a fajta bunkóság azért an, mert a férfiaknak valahogy helyre kell állítani a családban a tekintélyüket, ha azt valami csorba éri. Estleg nem történt valami olyasm, mondjuk te diplomát szereztél, vagy érdemeidet elismerték valahol valamilyen fokon, vagy bármi módon úgy érzi, hogy te fölénybe kerültél a kettőtök viszonyában. Ez egy egyensúly kibillenés, amit helyre kell hozni. Kerüld e a fegyelmezést. Ne fegyelmezd. A fegyelmezést megint csak azt érezteti vele, hogy fölötte állsz. Mutasd a jó példát. Ha nagyon durva, menj ki a szobából sőt vidd a gyereket is. (esetleg a gyerekednek mondd néha, hogy "tudod, Apu ezt nem godnolja komolyn, és ne utánozd, csak szegény elkeseredett valamiért") (esetleg olvasd el a Gyűlölködés könyvét, és azonkívül a "veszekedés elleni pirulákat"-t, ezek megértetik veled ezt az egyensúlytalan lelki állapotot. Ha ebből ki akarsz vergődni, első az empátia. Tehát beleélni magadat az ő helyzetébe, lelki állapotába. Figyeld magadat: nem kerülsz-e fölénybe? Nem mutatod-e ki, hogy te vagy a helyes, ő a helytelen? Mert bizony ha ez a helyzet, az a forrongást táplálja, nem a lelki békét. De az is lehet, hogy a munkahelyén éri mellőzés. Ezeket ki kell figyelned, és azután jöhetnek beszélgetések. Párbeszéd példákat látsz a veszekedés elleni...-ben. Nem hosszú, nyisd ki bátran!

[link]

[link]

2010. máj. 9. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!