Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a férjem csúnyán beszél, ráadásul a
gyerek előtt is napi szinten hiába szólok neki, mit
tegyek?
Az a baj hogy már megszokta....
Hamarabb kellett volna rászóljál.
Szerintem.
2010. máj. 7. 09:02
Amikor valamit rosszul csinál a férjed, kérdezd meg, hogy akkor most ő idióta-e. De természetesen ne a gyerek előtt.
2010. máj. 7. 09:02
3/21 anonim válasza:
Tipikus, hatalmas ordenáré BUNKÓ!!!
Nevelni őt már nem lehet.
*
Jaj de sajnálom a gyermeketeket!! :((
2010. máj. 7. 09:10
Szia
Én férjem ugyan ilyen volt...a bevásárló központ közepén képes volt ordítozva káromkodni a telefonba (meg egyébként is) gyerekünk akkor még nem volt.Hiába szóltam stb sehova nem lehetett vele menni mert ciki volt,hogy nem tud viselkedni...Hát ha már anyja nem nevelte meg akkor majd én a "régi" módszer szerint,mikor káromkodott akkor a szájára csaptam (nah nem olyan nagyon) így hamar leszokott a nyilvános helyen való káromkodásról mert azért ciki volt neki a helyzet,aztán késöbb az otthoniról is.Most ha nagyon rájön akkor félre vonul magába,1 éves a kislányunk és itthon már biztos nem fog csúnya szavakat hallani.
2010. máj. 7. 09:10
Ő ilyen, nem lehet sok mindent tenni.
2010. máj. 7. 09:14
6/21 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbálj meg egyszer 2ben leülni vele,és mond el neki mit érzel ilyenkor és,hogy milyen kiábrándító az ahogyan viselkedik.Biztos szereti a gyereket,ezért kérd meg,az ő érdekében legalább ne előtte viselkedjen így,mert egy gyerek nagyon könnyen eltanul és akkor még késöbb gondok is lehetnek belőle.Ez biztos neki sem hiányzik,mert mekkora szégyen már,hogy a gyerek az utcán elordít vmi rondát...csak mond el neki higgadtan,őszintén,hogy ez miért nem jó,és hogy igazán legyen tekintettel a gyerekre.Nehéz lesz neki leszokni róla,mert valószínűleg berögzült,mond,hogy megérted,DE.. Az ha valaki zavarbaejtően őszinte,mindig használ!!!Csak mond el mit érzel.
2010. máj. 7. 09:17
Szerintem ha legközelebb csúnyán beszél, válaszolj rá egy olyan cifra, csavaros káromkodással, hogy még a végén ő fog rád szólni, hogy hogy beszélsz? Erre te: tőled tanultam, és hamarosan a kicsire is ráragad a "tudás" ha továbbra is ilyen szépen beszélsz...
Csak ne a gyerek előtt! :)
2010. máj. 7. 09:18
Hahaha a gyerek ötször cifrábbakat fog tanulni az óvodában, mint amilyet a férjed mond. Aztán akkor taníthatják egymást, legalább jó lesz az apa-fia kapcsolat.
2010. máj. 7. 09:33
Ha olyannal akad össze, majd egyszer valaki helyre rakja, de azt lehet nem teszi zsebre és leszokik róla.
2010. máj. 7. 10:32
10/21 A kérdező kommentje:
Ja ja egyszer az lesz a vége az tuti, de a baj az tudod, hogy többnyire úgy mondja, hogy csak mi vagy én hallom azt a rengeteg negatív, mindenkit leszólok, mindenkivel baj van dumát. Ha kocsival megyünk folyamatosan, büdös gyökér kijött elénk, idióta miért megy olyan lassan, undorító ribanc miért kapott jogsit stb. Ezeket a gyerek előtt is, HIÁBA szóltam már többször.
Kapcsolódó kérdések: