Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kié az autó, hogy lehet ezt elosztani?
Van egy 10 éves autónk, újonnan vettük. 1/3 részt a párom adott bele 2/3 rész hitelt vettem fel. Ezután minden szervizt, műszaki vizsgát, hitelt, biztosítást én fizettem én fizettem a saját jovedelmemből, én is tankoltam, de közösen használtuk.
Most szakítottunk, de a párom követeli az autó értékének a felét. Sőt annak a pénznek a felét is kéri, amit tavaly vagy mikor a hitel miatt visszautalt a bank.
Viszont nekem volt egy autóm előtte, amit 5 évig szintén ugyanígy, én fizettem, de közösen használtunk, majd eladtam, és az árát feléltük. A páromnak is volt egy autója, de az övén lejárt a műszaki, elkapták, leszedték a rendszámot, és jól meg is büntették. Ebből az autóból pénzt nem láttam.
A kérdés bonyolult, mert egyéb anyagi gubanc is volt, de mi a korrekt eljárás? Jár neki valami ebből az autóból, vagy nem?
Volt egy öreg faszi ,full gazdag akit átvert a' fiatal felesége és azt mondták válláskór fel-fele .
Az öreg láncfűrrsszel meg ami volt ,ketté vágta minden autóját a' házát .
Én a' nőt vágtam volna ketté fele-fele ...
Nem vagyunk házasok, sosem voltunk. Még szerencse.
Akkor talán még a lakásom felét is követelhetné.
Persze, de én már ráhagyom. Ő meg van róla győződve, hogy a belerakott pénz miatt jár neki valami. Szerintem csak a szája :-)
Kérni lehet, úgysem tud mit csinálni, csak engem fáraszt le, de nagyon :-)
Nem vitatkozom, de én úgy gondolom, hogy ő azzal az összeggel, amit beletett, elore kifizette 10 évre a kocsi fenntartásának a saját részét. Mert ahhoz, hogy használni tudja, fizetni is kell.
Gondolom a te autod se megy ingyen. Vagy igen?
És még ha jár is neki valami, akkor sem a fele. Olvasd el a leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!