Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik terhesen, vagy kicsi gyerekkel hagytátok el a párotokat egy másikért, észbe kaptatok valaha, hogy mégis a család a fontosabb? ha igen minek a hatására? Békültetek ki akár évek után is?
Cáfolom azt hogyha egy nő szül akár 3 gyereket akkor feltétlen kiszolgáltatott helyzetbe kerül és úgysem tud elválni.
Egy normális,életrevaló,talpraesett nő igenis meg tud állni a saját lábán is.Nem mondom hogy könnyű de meg lehet oldani
08.16-nak (08.04. vagyok):
Igen, igazad van, sok nő van, aki 3 gyerekkel is meg tud állni a lábán. Ők általában tanult, jó társadalmi státuszú, egyéb lakhatási lehetőséggel rendelkező nők, akik mögött ott van a családi (nagyszülői, egyéb) háttér, biztos munkahely, szóval a jó helyzetük legalább annyira köszönhető a szerencséjüknek, mint az ügyességüknek. Viszont szerintem nem szabad bűntudatot kelteni azokban, akik erre nem képesek. Mert sajnos sok ilyen is van. Van, aki önhibájából került ilyen helyzetbe, van aki nem. Az 1-2 év alatti gyerek eleve problémás, mert anyuka nem tud elmenni dolgozni (még ha akar is, általában nem kell sehová, főleg ha nincs férj vagy családi háttér, aki megoldaná problémás esetben a gyerekfelügyeletet). Szóval szerintem az ilyen helyzetet nem szabad összekeverni azzal, akinek már nagyobb, iskoláskorú gyerekei vannak, mert teljesen más szitu. Az ilyen anyukák szerintem gyakran tekinthetőek kiszolgáltatott helyzetűeknek, amivel nagyon-nagyon csúnya dolog visszaélni és megcsalni, megalázni őket, és ami a legcsúnyább, miután megtörtént a megcsalás, a férfit felmenteni, és kizárólag a nőt hibáztatni érte.
Az ilyen ember úgy gondolom nem igazán akarta a gyereket
vagy/és a gyerek miatt anyuka egyáltalán nem foglalkozik vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!