Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különvagyon-e ha a feleségem az esküvő után fél évvel lakásvásárlási támogatást kapott az államtól amit nem kellett visszafizetni mivel állami gondozott volt 5 évig?
Figyelt kérdés
a lakás árának 3/4-ét kaptuk,a többi közös pénz volt.2010. máj. 4. 20:30
11/13 anonim válasza:
Nem rakhat ki a lakásból, te is fizeted az hogy ő adot bele több pénzt nem jelenti hogy csak az ő tulajdona.
12/13 anonim válasza:
NEM mondtuk, hogy rendben van!
A negyed rész a közös pénzetekből ment, a többi az övéből, ha jól értem és azóta, szintén közös pénzből, újjitgattátok fel. Tehát természetesen neked is jár belőle, ki kell fzessen, ha el akar küldeni onnan.
13/13 anonim válasza:
Bizony,bizony bár 12 éve élsz ott,közösen újítgattátok akkor is a tulajdonjog nagyobb része az övé.Ha jól számolom a tiéd a ház egynyolcada,természetesen a felújítással,és a lakás értéknövekedésével arányosan.
Le kell nyelned a békát,és ne hidd,hogy én könnyen beszélek.Az én részem a lakásunkból hivatalosan a fele.De mivel a 2/3-át a férjem örökségéből fizettük én ezért csak az 1/6-át tekintem a saját tulajdonomnak.Bár jogilag ez nem így van.Ez van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!