Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám bizonyítékokat gyűjt, ér e velük valamit?
Ha én és anyám vitatkozunk vele hangfelvételeket készít, régebben mikor még nem volt lekódolva a laptopunk, napközbe mikor nem voltunk itthon belépett az emailjeinkbe, facebookunkba, előzményeinket dokumentálta, lefotózta ha kétértelmű dolgokról, vagy olyan dolgokról beszéltünk, ami a válással kapcsolatos. Ugyanis anyámmal már csak facebookon privátban tudunk nyugodtan beszélni ilyen ügyekről, mert ha hangosan beszélgetnénk, négyszemközt hallgatózik, meg azzal fenyegetőzik, hogy ez bűncselekmény stb.
Nemrég pl megcsúsztam ráestem a ruhatároló szekrényre, ami betört, utána anyukámmal próbáltuk összerakni, Ő meg odajött és elkezdte fotózgatni, hogy mi azt rakjuk össze és azt mondta, hogy bizonyítéknak kell neki.
Mit akarhat ezzel elérni? Hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie, ha elválunk tőle? Egyáltalán joga van a beleegyezésünk nélkül felvételt készítenie rólunk, hangfelvételt, vagy a magánszféránkba kutakodni? Már én is elmúltam 18.
Valaki valami tanács/tipp?
gondolod ha a lany odamegy: szia apu menj mar dilidokihoz.
akkor a valasz az lesz: ohh bocsi eszre se vettem holnap beugrok egyhez.
szoval, jopofa a tanacsod de te se gondoltad komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!