Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, hogyan váljak el?
El akarok válni, de még nem tudom, hogy hogyan. Keressek egy új társat, és csak akkor ha már megvan, váljak el, vagy vakon váljak, és majdcsak lesz valahogy?
Korod, nemed is érdekelne, és/vagy hogy te hogy csináltad.
Ezt nehéz lesz megmondani így, hogy mi van a háttérbe mi miatt.
Na de, ha elég komoly dolog akkor válj mert ebből már jó nem sülhet ki, semmiképp se válj úgy hogy majd csak lesz valahogy mert 38évesen , 2 gyerekkel nehéz lesz párt találni. (Mindkét nem részéről) Most kezdj el keresgélni ha már szoros a fűző..
Elválni meg csak úgy nem lehet, mert a feleség viszi a házfelét, mindennek a felét. Ha hitel stb van akkor elég nehéz lesz a dolog a férj részéről perkálni kell csúnyán..
Én ha válnék egyenesen megmondanám neki, válópert beadnám, és várnék. Kifizetném a felét és új utat kezdenék új élet.
36F.
Szerintem ne keress még párt. Egyszerűen azért, mert igazából jó lenne neked kicsit egyedül. Kicsit levegőt venni. És szerintem neki is. Annyi, hogy akinél maradnak a gyerekek az ezt az egyedüllétet kevésbé élvezheti ki. De neki is lesznek üres estéi.
Ami még kemény itt az a pénzügyi része, mert nyilván ezentúl két háztartást kell majd vezetni. Azaz jóval kevesebb pénzből kell majd gazdálkodni.
Válj el, és kezdj kapcsolatot tiszta lappal!
Ha találsz párt, akkor összejön így is, ha nem, akkor meg maradsz egy xar házasságban?? Szánalmas.
Aki összejön veled szeretőként, és nem zavarja, hogy házas vagy, azzal válás után úgyse lesz komoly kapcsolat. Egyszerűen nem alkalmas rá.
Ráadásul jó volt lenne egy kis gyászidő utána, hogy fel tudd dolgozni, hogy mit rontottál el TE, amiért eljutottál ide.
Ugyanis enélkül rövid időn belül újra egy xar kapcsolatban találod magad, amiből szabadulni akarsz. (Főleg, ha most úgy keresel pótlékot, hogy csak minél előbb legyen valaki, és jól belenyúlsz.)
Nemtől függetlenül ezt tudom mondani.
Válás után mindkét fél anyagi helyzete nehezebb lesz, ne legyen erről senkinek illúziója, hogy pozitívan ki lehet jönni bármelyik félnek!
Férfinak és nőnek is ugyanazt a tanácsot tudom adni ahogyan én is csináltam: ne csald meg a párod, ne hozz be egy másodikat. Egyszerűen beszéljetek meg mindent, dolgozzatok ki egy megegyezést, keress egy ügyvédet és válj el. Tervezd meg a közel jövődet, ki hol fog lakni, mi lesz a gyerekekkel, tudod, az ő érdekük az első. Felesleges hiszti és sárdobálás nélkül kell lerendezni mindent.
Aztán amikor már egyedül vagy, reflektálj mindarra ami történt. Mint tudjuk, egy kapcsolat 2 emberen múlik. Gondold át, te mint csináltál rosszul, min kéne változtatnod egy következő kapcsolatban. Vállalj felelősséget az életedért, döntéseidért, tetteidért és dolgozz azon, hogy egy jobb, teljesebb emberré válj. Ez egyébként megint mindenkire vonatkozik ebben az életkorban már, válástól függetlenül.
Szóval: ne kezdj bele új kapcsolatba amíg nem rendezted el magad lelkileg. Mi a volt férjemmel már pár éve külön éltünk, mégsem csaltam meg, a válás után kb háromnegyed évvel lett egy kapcsolatom. Másfél évig tartott csak, de igazából az a kapcsolat arról szólt, hogy pótoljam azt ami a házasságunkból kimaradt :-)
Most egy ideje megint egyedül vagyok, lassan most már jó lenne egy partner, ezúttal komoly párkapcsolatra, nem csak szórakozásra. De számomra nagyon fontos, hogy a partnerem is hasonló gondolkodású legyen mint én, tehát nem társfüggő, hanem valóban engem akarjon és velem akarjon kapcsolatban lenni, nem csak "kéne egy nő" alapon.
N 39
Ha vėge, akkor tiszteld annyira a tårsad, hogy nem csalod meg.Leültök, megbeszėlitek a gyerekeket, vagyont.
Kell gyåszidő minden kapcsolat feldolgozåsåhoz, mėg akkor is, ha mår rėgôta rossz.Åt kell ėrtėkelni mit rontottål te el.Kell egy kis egyedüllėt, önållôsåg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!