Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Maradjak vagy váljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pötti kérdése:

Mit tegyek? Maradjak vagy váljak?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok 3 gyönyörű gyermekem van.5éve vagyok házas.

A bajok kb 2 éve kezdődtek.Férjemmel meg a barátainkkal voltuk egy szabadtéri buliba,ahol kicsit összezörrentünk a férjemmel semmi komoly nem volt ő azt hitte haza mentem pedig nem rá 5 percre megláttam a "legjobb barátnőmmel" ahogy egymásra nyomulnak tipi tapi riszálás stb.akkor odamentem és kérdeztem mi is volt ez?Betudtam annak hogy jól van ittasak voltak.Teltek a hónapok és láttam rajtuk hogy igen is bejönnek egymásnak ez nyilvánvaló volt!Eltel 2 év!Eljött a májusfa állítás ahova a férjem ezzel a lánnyal meg a lány barátjával mentek aki mellesleg a férjem gyerekkori legjobb barátja.Mint kiderül 2esben maradtak a lánnyal.láttam hogy együtt mentek el.Hívtam a férjem hogy hol van erre mondta hogy sétál egyedül.mindjárt jön haza.elmentem a lányhoz erre ott volt vele kettesben.Hallottam egy két dolgot.ők letagadtak mindent akkor.Végül a férjem bevallotta hogy igen vele volt.azt ígérte hogy nem tartja a kapcsolatot a lánnyal ezek után,de mai napig igen csinált egy másik freemailt hogy nem bukjon le!De én tudok róla.Mit tegyek?Nem tudok már neki hinni sem bizni benne!

2015. máj. 10. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Megint egy "legjobb barátnő"! Mikor értitek meg, hogy olyan nincs!

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Igen elválnék és sem a volt férjemre sem a legjobb barátnőmre nem lennék többé kíváncsi.

2015. máj. 10. 10:58
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

nagyon sajnállak. nem tudok Neked mit tanácsolni..

de into példa lehetsz a tobbi huszonévesnek, hogy nem kell ilyen fiatalon gyereket szulni..hármat meg pláne nem.

maradsz? elválsz és fogod a 3 gyereked?..olyan fiatal vagy még, ha most szulnéd az elsot is korai lenne.

2015. máj. 10. 10:59
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Maradni ne maradj, mert megalázod magad. El tudod tartani a gyereket egyedül? Van hova menned? Ha van akkor költözz oda a gyerekekkel.
2015. máj. 10. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Ennek vége, a kapcsolat így, ebben a formában egy hazugság. Hogy maradsz-e, rajtad áll, de mindenképp gondold meg, jó-e a gyerekeknek azt látni, hogy szenvedsz/szenvedtek, és átveri egyikőtök a másikat. Meg hogy képes vagy-e lenyelni még pár év megaláztatást.
2015. máj. 10. 11:15
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Van legjobb barátnő, csak nem a ri.@ncok közt kell keresni... De a kérdésre válaszolva, simán elválnék. Még ha van 3 gyerekem akkor is.
2015. máj. 10. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem:

"elmentem a lányhoz erre ott volt vele kettesben.Hallottam egy két dolgot.ők letagadtak mindent akkor.Végül a férjem bevallotta hogy igen vele volt."

- hát odamentél és láttad????

Beszéld meg vele, hogy gondolja át, hogy te és a három gyerek, vagy a barátnőd(?) - az első esetben indulhat mínusz 100-ról.

2015. máj. 10. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Le lehet pontozni de nekem pont ezért nincsenek "barátnőim".

Van egy két közelebbi ismerősöm akikkel néha találkozunk és téma kifujva.

Férjemmel sajnos azt tapasztaltuk, hogy ezekben a baráti társaságokban előbb-utóbb valakik mindig összejönnek.

A kérdésedre a válasz pedig egy percig nem maradnék tovább vele. Hazudott neked es továbbra is hülyének néz. Annyi vér nincs a pucájában, hogy bevallja a mással való kapcsolatát.

Ha meg tudod oldani, hogy költözz akkor tedd meg.

2015. máj. 10. 11:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen lenne hova mennem.Igen oda mentem és ott akkor azt mondták 5 perce ment oda a férjem mivel ugye ő a telefonba akkor azt mondta hogy egyedül sétál amit 6szorra vett fel.Másnap bevallotta hogy vele volt végig nem is egyedül. hallottam mikor azt mondja a lány jaj csak én meg ne tudjam.
2015. máj. 10. 11:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyan fiatal vagy még, ne maradj egy ilyen kapcsolatban. Ha most ezt csinálja a férjed, mi lesz később?
2015. máj. 10. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Semmi komoly, de haza mentem. Vajon jó feleség vagy? Első férjemmel házisárkány voltam, megcsalt a munkatársammal. Azóta is együtt vannak. 15 éve. Mindenki haragudott a csajra, csak én nem. :) Én tudtam, hogy én taszítottam a karjaiba. Mostani férjemnek jöhetne a világ legszebb nője is. :) Szeret tisztel, megbecsül. Cserébe kap egy normális, törődős nem hisztis, türelmes feleséget, aki 4 gyetek mellett is foglalkozik a férjével, magával. :)
2015. máj. 10. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!