Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Maradjak vagy váljak?
26 éves vagyok 3 gyönyörű gyermekem van.5éve vagyok házas.
A bajok kb 2 éve kezdődtek.Férjemmel meg a barátainkkal voltuk egy szabadtéri buliba,ahol kicsit összezörrentünk a férjemmel semmi komoly nem volt ő azt hitte haza mentem pedig nem rá 5 percre megláttam a "legjobb barátnőmmel" ahogy egymásra nyomulnak tipi tapi riszálás stb.akkor odamentem és kérdeztem mi is volt ez?Betudtam annak hogy jól van ittasak voltak.Teltek a hónapok és láttam rajtuk hogy igen is bejönnek egymásnak ez nyilvánvaló volt!Eltel 2 év!Eljött a májusfa állítás ahova a férjem ezzel a lánnyal meg a lány barátjával mentek aki mellesleg a férjem gyerekkori legjobb barátja.Mint kiderül 2esben maradtak a lánnyal.láttam hogy együtt mentek el.Hívtam a férjem hogy hol van erre mondta hogy sétál egyedül.mindjárt jön haza.elmentem a lányhoz erre ott volt vele kettesben.Hallottam egy két dolgot.ők letagadtak mindent akkor.Végül a férjem bevallotta hogy igen vele volt.azt ígérte hogy nem tartja a kapcsolatot a lánnyal ezek után,de mai napig igen csinált egy másik freemailt hogy nem bukjon le!De én tudok róla.Mit tegyek?Nem tudok már neki hinni sem bizni benne!
Megint egy "legjobb barátnő"! Mikor értitek meg, hogy olyan nincs!
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Igen elválnék és sem a volt férjemre sem a legjobb barátnőmre nem lennék többé kíváncsi.
nagyon sajnállak. nem tudok Neked mit tanácsolni..
de into példa lehetsz a tobbi huszonévesnek, hogy nem kell ilyen fiatalon gyereket szulni..hármat meg pláne nem.
maradsz? elválsz és fogod a 3 gyereked?..olyan fiatal vagy még, ha most szulnéd az elsot is korai lenne.
Ezt nem értem:
"elmentem a lányhoz erre ott volt vele kettesben.Hallottam egy két dolgot.ők letagadtak mindent akkor.Végül a férjem bevallotta hogy igen vele volt."
- hát odamentél és láttad????
Beszéld meg vele, hogy gondolja át, hogy te és a három gyerek, vagy a barátnőd(?) - az első esetben indulhat mínusz 100-ról.
Le lehet pontozni de nekem pont ezért nincsenek "barátnőim".
Van egy két közelebbi ismerősöm akikkel néha találkozunk és téma kifujva.
Férjemmel sajnos azt tapasztaltuk, hogy ezekben a baráti társaságokban előbb-utóbb valakik mindig összejönnek.
A kérdésedre a válasz pedig egy percig nem maradnék tovább vele. Hazudott neked es továbbra is hülyének néz. Annyi vér nincs a pucájában, hogy bevallja a mással való kapcsolatát.
Ha meg tudod oldani, hogy költözz akkor tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!