Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szerelmem éppen válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem éppen válni készül és a felesége tönkreteszi az életünket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is, nem csak miattam válnak, már több éve külön alszanak, a férfi meg 8-9 hónapot van otthon egy évben, munkája miatt. Viszont a felesége nem dolgozott soha, csak úgy el lett tartva. Plusz lett 2 gyerek. Nagyon nehéz helyzet, mert én 23 éves vagyok, a -párom- 17 évvel idősebb. ennek ellenére nagyon szeretjük egymást, tudom hogy fiatal vagyok, volt egy 3 éves kapcsolatom, meg volt azon kivül más az életemben de soha nem éreztem így magam senkivel. Annyira jó minden köztünk, nem is hittem hogy létezik ilyen. De sajnos a felesége nem tudja ezt megemészteni, hogy ilyen fiatal vagyok. Mondta hogy nem szereti a férjét, viszont ott vannak a gyerekek és ő dolgozni márpedig nem akar. Meg aztán mit mondd a város? ez a legnagyobb problémája. Nagyon messze lakunk egymástól, ezért nem nagyon ismerjük egymás ismerőseit. Még az elején ilyenekkel próbálkozott, hogy nekem barátom van és csak a férje pénze kell. Többször telefonáltak a páromnak, ilyen szövegekkel, hogy a volt barátom és szeret engem és ki fogunk békülni, és nekem csak a pénze kell, meg hogy terhes voltam és elvetettem stb....persze ezek tiltott telefonszámról. egy idő után már nagyon sok, teljesen el vagyok keseredve,mostmár a gyerekeket használja fel, bevonja őket is. Utoljára azt mondta a páromnak amit én is hallottam,hogy mindent elvesz tőle, mert majd mindent neki ítél a bíró, mert szeretője van. És azt kívánja, hogy maradjon egyedül, én majd úgyis elhagyom, mert csak a pénz kell, legyen beteg és haljon meg. Egy ilyen idegbeteg nő mellett, lehet boldog párkapcsolatunk? mert a gyerekek miatt mindig lesz közük egymáshoz sajnos... Valaki tapasztalt ilyet?
2016. dec. 13. 13:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kettő együtt! Vele élek most is csak más országban vagyunk mi, a család meg otthon. Munka miatt vagyunk itt és mert itt minden jobb...
2016. dec. 13. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért én meghallgatnám a feleség verzióját is.

Hány évesek a gyerekek?

Tudod, te még csak 23 éves vagy, és nem volt gyereked, de azért elmondanék pár dolgot.

A nő nem dolgozik: Hidd el, ha a gyerekek kicsik és egyedül neveli őket, ez nagyon nehéz. Iszonyat nehéz egyedülálló anyaként munkát találni és ha találsz is munkát, azt megtartani. A gyerekek ha betegek, kiesel a munkából, a munkaidő tovább tart, mint amíg a gyerek maradhat a suliban...stb. Ott, ahol apuka és anyuka felesben kiveszik a részüket a logisztikából, ott a nő is tud dolgozni, ahol anyuka egyedül csinál mindent, ott ez lehetetlen.

Teneked arról sincs fogalmad sem, milyen nehéz feleségként külföldre elengedni a férjed, és ezzel vállalni azt, hogy egyedül látod el a gyerekek általi 0-24-es műszakot. Ha meg megtudod, hogy a férjed míg te otthon főztél-mostál-takarítottál, addig ő munka után egy 23 éves lánnyal mulatozott, az nagyon dühítő, ettől minden feleségnek elborul az agya.

Másik: Tényleg szülni akarsz neki? Nekem az a véleményem, ha ez a pasi veled külföldön családot akar alapítani, akkor az azt jelenti, hogy nem kötődik rendesen a gyerekeihez. Valszeg persze pénzt küld haza, de kb. ennyi. Honnan tudod, hogy azzal a gyerekkel, akit te szülsz neki, majd törődni fog, ha a jelenlegiekkel sem törődik? Nem félsz attól, hogy szülsz neki te is egyet, aztán téged is otthagy, elmegy kalandozni a nagyvilágba és egyszer csak előálll egy fiatal csajjal, hogy hja, most ezzel kezdek új életet egy másik országban, nektek viszlát??

2016. dec. 14. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Istenem ...a csotanynak tobb esze van mint neked.

Szerelmed ? Hahaha csak arra kellesz.

Lettek a gyerekek ? Biologia ora ?

2016. dec. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!