Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt szerető, aki gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szerető, aki gyereket szült, hogy ezzel megfogja a pasiját, nem tart attól, hogy a fagyi visszanyal?

Figyelt kérdés

Sok ilyet olvasni itt is.....Van egy ismerősöm, akit megcsalt a férje,és az nem tudott dönteni,mi legyen,mert mindkettőt "szerette"...A szerető gyorsan teherbe esett, így a pasi lelkiismeretére hagyatkozva,hozzá költözött...

De vissza-visszajár a nejéhez is...még nem váltak el,és a feleség szereti még mindig,bár elég megalázó a helyzet...

Nem tudom, hogy lehet ennek tudatában élni...mert a szerető ezt sejti, érzi...A feleség meg reménykedik...

2016. dec. 8. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

A szerető eleve úgy lépett a kapcsolatba, hogy osztozott a férfin, számára ez majdhogynem természetes felállás.

A feleségnek meg igencsak a béka feneke alatt lehet az önbecsülése, ha mindezek után még egyáltalán szóba áll a pasival. Senki nem kényszeríti, hogy ilyen szinten megalázza magát.

2016. dec. 8. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

Nagypapám egy jó barátjára emlékszem:

A szerető szándékosan teherbe esett (azt mondta védekezik, de mégsem), aztán még a '80-as években nem volt DNS-teszt és voltak a férfinak kapcsolatai, szóval a nő nem tudta magához láncolni és gyerektartást sem kellett fizetnie.

A gyerek már huszonéves férfi, mikor meghalt az apja (nagypapám barátja), akkor jött volna kiforgatni a vagyonukból az örökösöket (undorító "köteles rész"), de a férfi már a halála előtt mindenét a törvényes gyerekei nevére iratta, szóval hiába csináltattak DNS-tesztet utólag és az pozitív lett, se az anya (szerető), se a fia (törvénytelen gyerek) nem tudtak szándékosan pénzt lopni a férfi családjától.

2016. dec. 8. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
# 2: Már bocs, de a törvénytelen gyerek mit tehet arról, hogy ő törvénytelen gyerek? Ez esetben igenis a pasitól szemétség volt, hogy a saját gyerekével kitolt. A gyerek nem kérte, hogy megszülessen! A sorsáról a szülei döntöttek - az apa is, hiszen senki nem kérte, hogy k...jon félre, ráadásul védekezés nélkül!
2016. dec. 8. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

2.

Nem tehet róla. De az anya sem használhatja fel a gyereket az apa ellen. Mindig arról beszéltek, hogy az apa ne bántsa gyereket. És azzal mi van, hogy az anya ne bántsa az apát? Apa sem kérte hogy a nő verje át őt. Ő csak egy jót akart kefélni, nem egy fattyút akart nemzeni.

Még egyszer:

-apa félrekúrt, szeretőt tartott

-a szerető magához akarta láncolni az apát azzal, hogy titokban nem szedett tablettát és teherbe esett (kiba szás)

-az apának voltak kapcsolatai, ezért a nő nem tudta gyerektartással zsarolni

-a gyerek felnőtt és már felnőttként kért volna az apja örökségéből KIZÁRÓLAG A VÉRROKÁNSÁG MIATT, anélkül hogy valaha is találkoztak volna

-az apa előrelátó volt és úgy halt meg, hogy a nevén már semmi vagyon nem volt

HAPPY END

Nem tudom így érthető-e már?

A gyerek ártatlan? Igen! A huszonéves férfi, aki le akarja húzni a maga részét a SOHA NEM LÁTOTT APJA vagyonából, ártatlan? Nem!

2016. dec. 8. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
# 4: Nem akarom szétoffolni a kérdést, de valahogy sokkal inkább együtt tudok érezni a kisemmizett gyerekkel, mint azzal a pasival, aki nem bírt a farkával és utána még büszke is rá, hogy a SAJÁT gyermekét kisemmizte mind érzelmi, mind anyagi téren. Tökmindegy, hogy akarta-e, vagy sem. Az anya bűnéért nem egy csecsemőt/kisgyereket kellene büntetni, ez olyan szintű embertelenségre vall, amivel én a magam részéről képtelen vagyok azonosulni. A köteles rész a töredéke lett volna annak, ami annak a gyereknek járt volna élete során.
2016. dec. 8. 14:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát,kovezzetek meg,de en a 2 nek adok igazat.

Persze szep duma,h szegeny gyerek,stb,meg az apa a mocsok.

De a no is az,ha tudja h nos a ferfi,es szetteszi a labat,

,azt hazudja vedekezik,es megse,

,szandekodan teherbe esik,pedig tudja,h egyedul kell felnevelje...

En is no vagyok,elitelem a felrelepest,de legyunk oszintek,mi nok is megerjuk a penzunket....

Nekem van fiam,de ha akarata ellenere apava tenne egy csaj,azert mert o most anya kar lenni,hat nem orulnek...

Legyen anya,oke,ha onhatalmulag ugy dont,de akkor ne kovetelozzon gyerektartasert,stb...ha ahhoz volt esze,nevelje fel egyedul.Vagy maskor olyan kapcsolatba szuljon csak,ahol a ferfi is szeretne azt a a gyereket...

2016. dec. 8. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

5:

Megértem az álláspontodat.

De ugyanazt kérdezem, mint korábban is. Az anya bűnéért miért az apa szívjon?

Életet teremtek egy másik ember lehúzására, magamhoz láncolására. A félrekefélés nem akkora bűn szerintem, hogy amiatt egy férfi így szívjon.

A köteles rész amúgy 7 millió forint lett volna, ezt elmondták.

2016. dec. 8. 17:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Hat,az azert nem kis penz...

En elitelem a haszonleso embereket.

2016. dec. 8. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

2es 4es az apad baratja egy szemétláda, gerinctelen volt es pont.

Akkor is ö tudta h a gyermek az öve es

NEM TÖRÖDÖTT VELE!

Nagy happy end a halál.

2016. dec. 9. 00:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Én mindig a gyermek szempotját nézem elsősorban, mert az az ártatan azért hogy nem 1 normalis csaladba szuletik. Az apa ne kefeljen ossze vissza es ha igen vallalja a kovetkezmenyeket. Akar veletlenul is megfoganhat a baba. Es ha abortuszra gondol pfffuj
2016. dec. 9. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!