Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot jelenthet a vagyonmegosztásnál, ha a férjem anyjának haszonélvezeti joga van minden ingatlanon?
megkapod, csak valszeg eladni nem fogjátok így tudni.... Viszont ha ő használja akkor fizetnie kell érte.
Minden másképp van, ha igazolható, hogy ti szereztétek és az anyukának nincs köze hozzá.
ez mondjuk jogászkérdés, tehát a legfontosabb, hogy keress egy nagyon jó válóperes ügyvédet bármennyibe is kerüljön. akkor meg tudod szerezni a maximális összeget. Ne legyél szívbajos, mindent szedj el tőle amit csak lehet.
Mindegy mennyibe kerül ki kell fizetni: Tokár Tamás és Dr Landesz Judit a két valszeg legjobb ügyvéd. Ez kb el is dönti a jövődet. Mindkettőnek van honlapja.
Nem igazán értem. A házasságotok alatt vettetek ingatlanokat, amik a férjed nevén vannak? A házasság alatt szerzett minden ingó és ingatlan vagyon közösnek számít, és teljesen mindegy kinek a nevén van! Kivéve az örökölt vagyon, az magán vagyonnak számít. Közös továbbá a bankszámlán, betétben tartott vagyon is, itt is független kinek a nevén van.
Nem igazán jogszerű sztem, h a tudtod és beleegyezésed nélkül haszonélvezetet tettetett a férjed az ingatlanokra...
Ez nem Amerika! Itt nem úgy megy, hogy mindennek ellophatja a felét a nő a váláskor, akkor is ha csak 1 napig voltak házasok.
Ami a férjedé vagy a családjáé volt már a házasságotok előtt is, abból nem kapsz semmit a törvények szerint se. Ez ingatlanra is igaz és készpénzre/bankbetétre is.
Ha a férjednek volt mondjuk 5 milliója a bankban amikor összeházasodtatok abból nem kapsz meg automatikusan 2,5 milliót, hanem az az övé maradhat.
Ami közös vagyonotok lett a házasság alatt (akár ingatlan, akár pénz, akár más), annak a fele az amit megszerezhetsz magadnak tőle.
Pl ha neked volt a számládon 1 milliód a házasság előtt, neki meg 2 millió és azóta lett még 5 milliótok, akkor te nem a 8 millió (2+1+5) felét kapod meg, hanem az 5 millió felét. Remélem érted.
"Ebből a pár sorból is látszik milyen szimpi nő lehetsz! Megértem a férjed..."
Nehogymár azt a gusztustalan férget védd! Meg is érdemelné ha a kérdező kiforgatná a gatyájából is!
Mi az,hogy fűvel-fával megcsalja?!
Egye meg amit főzött magának!
7:
Akkor vezessük be azt, hogy a megcsalásért halálra kövezés jár! Az jó lenne? Azt szeretnéd? Mert akkor vagy az legyen, vagy pedig ne legyen semmi következménye a megcsalásnak a válás során.
Mit mondasz?
8# Ha rajtam múlna bevezetném!
Csak sajnos nem rajtam múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!