Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi marad az enyém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi marad az enyém?

Figyelt kérdés

Sajnos ide jutottunk, 39 éves férfi vagyok, válni szeretnék.

Az én lakásom eladtuk, annak az árát, és még sok minden mást, ami az én oldalamról jött beleforgattunk egy közös házba. Mi marad az enyém? Mindenképpen felezni kell?

A lakás fele elvileg az öcsémet illette volna, de egyelőre őt nem fizettük ki.

Tanácsokat szívesen fogadok, de bántó megjegyzéseket kérlek ne!

2016. nov. 25. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt inkább a Családi kapcsolatok témakörben tedd fel, ott több, a témához illő választ fogsz kapni.
2016. nov. 25. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:

A legtisztább, ha felnőtt emberek módjára leültök megbeszélni és közös megegyezéssel váltok el. Abba a bíróság nem köt bele, ha ti egymás között megegyeztek a részletekről.

Egyébként ha tudod igazolni, hogy amit beleforgattál a házba, már a házasság előtt is megvolt, akkor különvagyonnak számít.

2016. nov. 25. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha tudod igazolni, hogy a volt lakásod árát betetted az újba, akkor az a rész a tiéd marad. Egy ismerősöm volt ilyen helyzetben.
2016. nov. 25. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, szeretnék új életet kezdeni, legalább lesz miből...
2016. nov. 25. 18:17
 5/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Közös megegyezésre hajlandó a feleséged? Az a legegyszerűbb.
2016. nov. 25. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Prosztata masszázshoz?
2016. nov. 25. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Elnézést, rossz helyre írtam!
2016. nov. 25. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Tulajdoni hányadotok?
2016. nov. 25. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Papírforma szerint 50-50. De 90 százalékban mindent én adtam, természetesen mindez igazolható, ezt Ő sem tagadta és tagadja!
2016. nov. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!