Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak vagy ne? Nincs más pasi a láthatáron, de nagyon boldogtalan vagyok, én megteszek mindent hogy ö boldog legyen és ö boldog is, de én egy pár éve kb.4 csak szenvedek és reménykedek. Hátha jobb lesz vagy válak most és vállalom a felelőséget?
Gyermek nincs. Mindent feladtam a házasságunkért sokszor kialakulhatott volna más szerelem de startból elutasítottam. Ugy gondolom ugy a "gerinces" hogy akkor válok amikor nem működik és nem akkor amikor már van vki a láthatáron..
29L
18as+ 19es :Koszonom a sok batorítást.
Beszeltunk róla es ez többszőr előjön, de félvállról veszi, es azt mondja :hát ez van. Vagy azt hogy- hogyha nem tetszik keress mást , en ilyen vagyok sajnalom ha neked nem tetszik es hasonlók..
20as:hogy érted fejtsd ki! Akkor tűröm kellene igaziból mert ez elmulik es lenyugodhatok? Szeretnék már, csak lenne kicsit izgalmasabb..
"Beszeltunk róla es ez többszőr előjön, de félvállról veszi, es azt mondja :hát ez van. Vagy azt hogy- hogyha nem tetszik keress mást , en ilyen vagyok sajnalom ha neked nem tetszik es hasonlók.. "
Nem szeret, nem figyel rád, vége.
Miből gondolod, hogy ő boldog?
Na,végre valaki gyakorin,aki nem azért akar válni,mert jött egy harmadik!Nagy szó manapság,élőben és gyakorin egyaránt.
Azóta mizu kérdező?
22es es 23as
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
Azóta csak rosszabb sajnos.
Részleteket inkabb csak priviben írnák, mert látom csak gúnyolodni jönnek a gyakorikra eggyesek.
22es ö boldog mivel többszőr említette hogy jól vagyunk, nincs semmi baj a házasságunkal , hogy jól érzi magát benne . És ez azért van mert én gondoskodok erről hogy minden vagy majdnem minden a kedvére legyen es jól érezze magát.
De fordítva nem látom ugyanazt a törődést.
Szia! Érdemes lenne meghallgatnotok a YouTube -bon az Egymásra hangolva című könyv hangoskönyv verzióját!
Egyébként én is nagyon boldogtalan vagyok jelenleg a férjem mellett, pedig most szültem a 2. Kisfiúnkat. :( 28/n
Jó lenne privátban beszélgetni valakivel, aki hasonlón megy keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!