Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen következményekkel jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következményekkel jár az ha a volt élettársam elviszi a gyereket az óvodából az engedélyem nélkül?

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 09:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A mi valasunk nem volt egyszeru, a mai napig nem dolgozta fel a masik fel, ezaltal sok mocsoksagot megtett velem. Mikor meg nem mondta ki a birosag, hogy enyem a felugyeleti jog addig bejarkalt az ovodaba zavarva ezzel a hazirendet, sokszor elvitte megbeszeles nelkul miutan en reggel leadtam az oviba. Engem keresett meg az ovoda, hogy hogyan kivanom igazolni a hianyzasokat hiszen a gyernek ovodakoteles es muszaj ertesiteni a gyamugyet is, hogy nem jar rendesen a gyerek. Mellesleg semmivel nem jarult hozza a gyermek eltartasahoz es ha nem jar ovidaba akkor a csaladi potlekot is megvonjak, ami nekem sajnos szamitott. Hiaba probaltam vele beszelni, az ovonok vagy barki, hogy ezzel a gyereknek is art , mivel kozos felugyelet volt vihette volna ovi utan. De o direkt igy csinalta.

Mikor vegre meglett a papir az elso dolgom volt, hogy leadjam az oviba es lehuzzam azok listajarol akiknek ki lehet adni a gyereket. Egyebkent ez a viselkedese is kozrejatszott abban, hogy nem neki iteltek a gyereket.

Szoval kerem aki itelkezik ne tegye, mert nem minden apuka es anyuka artatlan barany, a gyerek sokszor csak eszkoz. Tokeletesen mutatja a mi eseteunkben ezt az, hogy miota van vegzes a gyerek fele sem nezett.

De hogy a kerdesre is valaszoljak. Gyamugyon jelentheted, legyen nyoma, hogy nem tartja apuka a vegzest, de ha kivizsgalasra kerul a sor ( kapcsolattartas korlatozasa, mert megsertette a vegzest) akkor szukseged lesz tanukra ( ovonok). Egyebkent nem szabadna kiadniuk ha naluk a vegzes.

A masik a rendorseg akik hazahozzak neked a gyereket vegzes fejeben, csak ugye kerdes mennyire art ez a picinek. Szemet egy dolog ez.

2016. nov. 17. 07:44
 12/12 anonim válasza:
ha te nem jelented a hivatalos szerv felé az esetet semm nem lesz belőle? Kérdésem, hogy leadtad a végzést az oviba,hogy mikor viheti el apuka a gyermekét? Én hasonló cipőben járok.és igen, vannak olyan mocskos válások, amikor idáig süllyed az ember. Nálunk apuka alkoholista. Emiatt történt a válás is nagyjából. legalbbis ez volt a kinduló pont. meg volt a végzés már a láthatássalde ne adtam le az oviba. mondtam bármikor mehet a gyermekért, csak szóljon. nem is akartam a bírósági végzésbe láthatási időt beleíratni, de a bírónő erősen javallotta, a per folyamán megismerve a volt férjet...ittasan ment a gyermekért, először, másodszor, és nem volt más választásom...azóta azt se tudja mikor van láthatás, mert hülyére itta már az agyát...szóval igen, van olyan szitu, amikor idáig süllyed egy kapcsolat...
2016. nov. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!