Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a feleségemtől, mi a teendőm?
Itt olvasva történetek.
Jó ügyvéd.
Kifog semmizni.
Ha van gyerek:
Még több gyt követelése.
Bizonyíték papír tényleg megkapta gyt pénzt feleség. Ne hogy azt hazudja feleség, semmilyen gyt nem kapott tőled.
Zsarolások :vegyél azt, vegyél ezt a gyereknek,nem veszel a gyereknek.Akkor ellened fogja nevelni gyerekedet.
kb ennyi.
Két lehetőség van:
Vagy leültök felnőtt emberek módjára megbeszélni a dolgot, megegyeztek mindenben (vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés) egymás között, és akkor közös megegyezéssel viszonylag gyorsan, olcsón és simán el lehet válni.
Vagy elkezdtek háborúskodni, és akkor csúnya és drága válás lesz, ami minden érintettet megvisel.
Én az előbbit ajánlom. Ha nem tudtok megegyezni, forduljatok mediátorhoz, aki segít közös nevezőt találni (már ha emberileg alkalmasak vagytok erre).
Én a környezetemben jellemzően sima, közös megegyezéses válásokat láttam, így még évek múltán is képesek egymás szemébe nézni az elvált felek és a gyerekek sem sínylették meg túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!