Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen kedves a felesége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kedves a felesége?

Figyelt kérdés

A párom még nem elvált ember, de a válás folyamatban van. A feleségét megcsalta, méghozzá velem, majd hozzámköltözött tőle, és elindította a válást. Az asszony eleinte próbálta volna rendbehozni a dolgokat, a megcsalás ellenére is visszavárta, aztán belenyugodott, új életet kezdett, és most próbálja jól érezni magát, optimistán áll a jövőhöz. Van egy fiuk, 3 éves, most kezdi majd az ovit, felesben nevelik, vagyis félig ő is nálam él. Nekem egy nagycsoportos lányom van, egy oviba fognak járni egy ideig. Nemrég a felesége eljött hozzánk megnézni a gyerkőc új otthonát. Tetszett neki, sokat játszott a gyerekekkel, vidám volt, kedélyes, és másnap azt írta a páromnak, hogy nagyon szép, szeretetteli környezetben neveljük a gyerekét, látszik rajta hogy jól érzi magát itt, tök jófej az én gyerekem is, szép család vagyunk, örül a boldogságunknak, maradjunk is így, megérdemeljük.

He??? Én is úgy terveztem, hogy majd igyekszem barátságos lenni, és jó viszonyt kialakítani vele, de ez a kedvessége már annyira életidegen, hogy szinte megijeszt. Ráadásul nem csak nekünk mondta ezt, hanem a közös ismerőseinknek is, szóval nem gúnyolódott vagy ilyesmi. Nem értem, és ez aggaszt. Amúgy természetesen normálisan és partnerként viselkedem én is, nincs semmi bajom vele, a gyerekét is sajátomként nevelem a hét 3-4 napján, de én a helyében tuti hogy sokkal visszafogottabb, távolságtartóbb jófejséggel állnék a dolgokhoz, miközben kutyául szenvednék. Ti mit gondoltok erről a szituról?

2016. nov. 8. 04:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Okos nő! Nem mutatja, hogy fåj.Vagy valôban tûllėpett.Engem is megcsalt a fėrjem, az ûj nővel van, ės boldogtalan.Ėn pedig örülök, ha kicsit mėg fåj is, hogy megszabadītottak tőle.Mėg csak 3 hônapja vannak együtt, de a nő retteg, hogy megcsalja a fėrjem.Ez kellett nekik, håt hajrå!

Ėn mondjuk a fiam nem engedtem mėg a nő közelėbe.Azėrt, mert nekünk kellett költözni, ovit våltani, a fiam bekakil a stressztől.

2016. nov. 8. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Miėrt is kellett mås fėrje? Ha nem lennėnek ilyen nők, mint te kėrdező, több csalåd maradna egyben.

Jôl csinålja a felesėg, rettegj csak, mikor kezdi a kandûrod visszakönyörögni magåt.

2016. nov. 8. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan... Neked mi a bajod? Örülnöd kellene hogy engedi hozzátok a gyereket. Hogy elfogadott téged is. És örül annak hogy jól megvagytok. Te csak a pasi verzióját ismered hogy miért mentek külön. Lehet más oka volt az egésznek. Örülj neki hogy nem zaklat benneteket és nem jár sírva a nyakatokra hogy vissza akarja szerezni a férjét. Vagy neked az tetszene ha depressziós lenne? Én nem értem az embereket de komolyan. Vannak ilyen emberek is akik beletörődnek ha már nem működik a házassága. Elválnak és ki ki éli a maga kis életét,persze a gyerek érdekeit szem előtt tartva.. Fogadd el és örülj hogy ilyen. Mi az hogy életidegen?????
2016. nov. 8. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy ilyen az a nő! Én ezt nem mondhatom el a mi kapcsolatunkról, pedig nem én szedtem szét őket! Ő hajította ki a páromat mert összejött mással. Aztán amióta megtudta hogy a volt férjének van más (én), azóta áskálódik. Szóval örülj, egy igazi kincs lehet ez a nő.
2016. nov. 8. 11:03
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Érzelmileg érett ember.
2016. nov. 8. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Én is arra gondoltam először amikor elolvastam a kérdésed,hogy örül neki,hogy végre megszabadult a pasitól. Szerintem ez lehet az oka.

Én a helyedben nem jöttem volna össze olyan férfival akinek szokása megcsalni a párját.

2016. nov. 8. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:

A feleség egy érett nő, aki a gyereke érdekét nézi, és valószínűleg azért engedi el könnyen a férjét, mert már amúgy sem szerelmes belé-Hogy anno próbálta visszaszerezni, az csak kezdeti pánik volt.

Másrészt valószínűleg tudja, hogy a férje téged pont ugyanúgy meg foog csalni egy idő után, mint ahogy őt megcsalta. Kérdező ne feledd, a karma működik, ahogy te elszedtél egy családapát a családjától, úgy ezt vissza is kaphatod. Ha ez a pasi az előző feleségét megcsalta, miért lenne veled különb? Minden nőt meg lehet egyszer unni, csak van, aki eldönti, hogy kitart a társa mellett, és van, aki nem. Ha a párod exe ilyen intelligens, lehet, a párod még meg is bánja, hogy elhagyta őt, főleg, ha te így hisztizel egy olyan viselkedés miatt, aminek örülni kéne. Különben az is lehet, hogy a nő büszkeségből ilyen. Meg akarja mutatni, hogy ő jó, hogy nem tört össze.

2016. nov. 8. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak engem érdekel, hogy a kedves kérdező hogy lett egyedulállo anyuka? Illetve azert ilyen "eletidegen" neki a dolog,mert ő is azaz idegbeteg, ex nyakára rendőrt hívó tébolyult ex? :)
2016. nov. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!