Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha nem jövök ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nnrencsi kérdése:

Mit tegyek ha nem jövök ki a férjemmel?

Figyelt kérdés
8 éve élek a férjemmel van 1 közös gyermekünk aki 4éves megromlott a kapcsolatunk a férjemmel másnál kerestem vigaszt ami komolyra is fordult közöttünk, a férjem azt szeretné mondjak le a gyerekről és költözzek el vagy ha én nem akkor viszi a gyereket és költözik ő, én nem akarok lemondani a gyerekemről és nem is fogok, mivel még nem voltunk beadni a válópert az apa meg teheti azt hogy elvigye tőlem a gyereket?

2016. okt. 29. 16:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem én mentem félre évekig csak mindég megbocsájtottam neki mert szerettem, mivel azt igérte hogy megváltozik csak ne hadjam el, csak nálam is betelik a pohár
2016. okt. 29. 17:25
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Mi az már, hogy el akarja venni az anyától a gyerekét?? Egy gyereknek (ráadásul ilyen kicsinek!!) elsősorban az anyjára van szüksége. Mit képzel magáról az ilyen 'ember'??! Mit kezd ő egy 4 éves gyerekkel?
2016. okt. 29. 17:54
 13/21 omba ***** válasza:
71%

Ne várj azzal a válóperrel, szerdán keress egy ügyvédet... attól függ, merre laksz, már januárban túl is lehetsz az egészen.

A gyereket nem lehet csak úgy elvinni, de majd az ügyvéd tudja.

Az esetek nagyon nagy részében az anyához helyezik a gyereket, azon ne aggódj - inkább a férjedet győzd meg arról, hogy csináljátok békésen, mert még vagy 20 évig lesz közös dolgotok a gyerek miatt - tudom, tapasztalatból.

2016. okt. 29. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

12-es, te nő vagy vagy férfi?

Nem kell a férfiakat teljesen hülyének nézni. Egy férfi pontosan ugyanolyan jól el tud boldogulni egy 4 éves gyerekkel, mint egy nő. Mi az, hogy mit kezd egy férfi egy 4 éves gyerekkel??!! Hát kérlek, megválaszolom, pontosan ugyanazt kezdi vele, mint egy nő. Mit kell vele csinálni? Enni adni neki, játszani vele, reggel elvinni az oviba, délután érte menni. Ezek közül mégis melyik az, ami egy férfi képességeit meghaladja??

2016. okt. 29. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, próbáld ki egy honapig! De legyen benne egy jo tíz napos lazas gyerekbetegseg. Legyel vele akkor is éjjel nappal, ne dolgozz, aldozd minden idodet s gyereknek. Meglátjuk, mit szolnak a munkahelyeden. Amúgy sem lesz semmi más program, csak trljes onfrlaldozas, este nincs eljarkalas, mozi, beules vhova. Csak gyerek. Egy hónap nagyon kevés, mégis sok kenne neked.... A ferfikat nem erre talaltak ki. Nekik más az eleve elrendelt. A vedelmezes, anyagi es érzelmi biztonság megteremtése...
2016. okt. 29. 22:11
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

15-ös, nő vagyok, két kisgyerekkel és cisnáltam mindezt, csinálom most is. Csak mindig elképedek, hogy ez az ország a 21. században még mindig ott tart, hogy a gyerekgondozással kapcsolatos dolgokat egy az egyben női munkának tekinti. Hogy a férfiak ezt így látják- hagyján - nekik így kényelmes, de hogy mi nők is úgy gondoljuk, ez nem férfinak való, az már szomorú. Érdekes, a holland vagy svéd férfiaknak nem derogál játszani a gyerekkel, oviba vinni, vagy éppen ápolni, amíg anya dolgozik. Ezekben az országokban bizony az apák is elmennek gyesre, ahogy - szerencsére - Magyarországon is egyre több példa van erre. Az nem eleve elrendeltett, hogy erre egy férfi nem lehet képes, ez csak a mi elmaradott társadalmunk hülyesége.

Ismétlem, a környezetemben két olyan példát is tudok, ahol anya jobban keresett így a gyermek 1-2 éves kora között apa volt gyesen, és képzeld, elboldogult. Igaz, ahol én élek az nem Mucsaröcsöge alsó.

2016. okt. 29. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted majd egy lánygyerek egészséges felvilágosítást fog kapni az apjától?? Főleg mikor majd kamasz lesz?!...te csak azt hiszed!

Nekem akarki mit mond egy férfi nem tud úgy gyereket nevelni mint egy nő. (Persze néhány nő sem anyànak való).

Szerinted majd egy férfi lemond a szorakozasrol,hogy otthon a beteg gyereket ápolja? Ugyan kérlek...

2016. okt. 29. 22:30
 18/21 omba ***** válasza:
100%
#15, ez ugyan nem tartozik a kérdéshez, de egy csomó gyerek apjaként csináltam én ezt hibátlanul, és még az anyagi biztonságot is jól-rosszul megteremtettem mellé, és akármilyen heves érzelmeim is voltak, maradtam az emberi kommunikációnál. Szerintem, az, aki ennyire el tud tekinteni a magyar helyesírástól, az a gyereknevelésre se nagyon alkalmas. Ott is van egy csomó apró szabály, egyik se ANNYIRA fontos, de ennyi hiba kb azt jelenti, hogy fürdetés helyett vízbe fojtanád a gyereket.
2016. okt. 29. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:

17-es, nem, egy átlag magyar férfi ezt nem teszi, mert rosszul nevelik, rosszul szocializálják, és már a saját anyjától, apjától is azt hallja, hogy ő, mint férfi, tojhat rá mindenre, neki semmi házimunkát végezni nem kell, ő csak mulasson nyugodtan..

Ahol a férfiakat másra szocializálják, másképp nevelik, másra tanítják, ott bizony a férfi egyenrangú, hasznos partnere a nőnek. Ismerek ilyen példát itthon is, de persze külföldön többet. Ez társadali fejlettség kérdése, és Magyarorszáág - főleg egyes területei - ebben elmaradottak.

Szomorú, hogy mi nők is természetesnek vesszük, hogy apa mulatozhat, amíg mondjuk a gyerek beteg. Nem, ez nem természetes, attól, hogy szerinted az, attól még nem így kéne lennie, és vannak családok, és országok, ahol nem az.

2016. okt. 29. 22:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Mo- on a több százezer eves eves hagyományokat nem lehet összehasonlítani egy teljesen más gyökerekkel rendelkező társadalmi szokásokkal. Itt kb 3 evet az anya van itthon a gyerekkel, pl egy egy hét itt, egy hét ott válással csak lelki sérülteket gyártanak. Svédországban fel evet, ha otthon tud maradni az anya, ezt az anyai kötődést ne hasonlítsuk a magyarországihoz.....
2016. okt. 30. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!