Mit tegyek a férjemmel, hogy ne telepedjen rá a fiúnkra?
Szerencsére a magánéletüket tiszteletben tartja, csak akkor hívja, ha egyedül van. De én azt gondolom, le kellene már válnia róla.
Mi már ketten vagyunk egy család, de ha rajta múlna, mindig együtt lennénk.
Bevallom, hogy kicsit megható volt olvasni, mert láthatóan nem rosszaságból csinálja, csak hiányzik neki a fia, és próbálja betölteni az űrt.
Szerveztek közös programot (kettesben)? Utazás, színház, hobbi, bármi? Valami egyéb elfoglaltság kéne neki, ami eltereli a figyelmét a fiáról.
Van másik gyerekünk, és ott unokáink is. De ott már megértette, hogy állandóan nem tudnak jönni, Csak ez a "kicsi" még nem nős, (bár szerintem már csak hónapok kérdése), azt hiszi, folyton tutujgatni kell. Alapból nagyon jó apa volt mindig , a gyerekeink is nagyon szeretik, és ők is jók vele-velünk, mikor balesetünk volt, állandóan jöttek, segítettek, de ő mindig azt szeretné, ha itt lennének, meg sajnálja, ha egyedül van otthon.
Azért is szeretném leállítani, mert az ő szülei is folyton rá-ránk telepedtek, nekünk minden vasárnap kötelezően mennünk kellett ebédre, egy időben nagyon megromlott ezek miatt a kapcsolatunk. Akkor elhatároztam, én ilyen anyós nem akarok lenni, ha szólok, látszólag megérti, de meg is sértődik, aztán kezdi újra. Már nem tudom, mit kellene tennem.
Ha szegény gyermekünk nemet mond, akkor is megsértődik, aztán újra hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!