Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válóperes tárgyalás előtti és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóperes tárgyalás előtti és utáni percekben, miket beszélgettetek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Miről érdemes ilyenkor beszélgetni? Mi barátként válunk el, a férjem megcsalt, ezért válunk. Már az új párjával él. Szeretnék valami olyat mondani neki, ami emlékezetes lenne és örökre emlékezne rá. Mit javasoltok?
2016. okt. 13. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
6%

Azt, hogy váljunk el, és kezdjük újra.

Emlékezni fog rád, nyugi :)

2016. okt. 13. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Mármint az első sort mi beszéltük, még mielőtt félreértés történne :D
2016. okt. 13. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Vele semmit, de az ügyvédnője nagyon szimpatikus volt, kezdettől egy húron pedültünk.

Kérdezte, mi újság, aztán eldicsekedtem neki, hogy nem rég költöztem össze egy pasival, nálam fiatalabb (exemnél 8 évvel), spotol, jól keres, fülig szerelmes és ki is mutatja: tiszta főnyeremény. Aztán vihogtunk egy sort, hogy estére behűtöttük a pezsgőt, nagy ünneplés lesz. ;)

Ahogy elnéztem a leendő volt férjem fejét, azt a beszélgetést nem felejti el.

Nálunk is ő lépett félre, ő akart válni.

2016. okt. 13. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
odafelé erről arról, felesleges apróságokról. ott aztán elhalkultunk és utána nem beszélgettünk sokáig. egy lakásba fura volt hazamenni utána. De a gyerek miatt állandó kapcsolatban vagyunk és jó barátok is vagyunk. Én váltam, mert évekig nem volt már szex és nem akartam megcsalni és ő sem engem. mindketten szenvedtünk, így megoldódott a dolog.
2016. okt. 13. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha a tárgyalóterem előtt elkezdi majd nyomkodni a telefonját, úgy ahogy szokta, erre hogy reagáljak? Amikor az ügyvédnél voltunk, ahol a vagyonmegosztási papírt aláírtuk, várakozni kellett vagy 15 percet és ott is elővette a telefonját és netezett rajta. Mintha ott sem lettem volna. Mit csináljak, ha ezt meglépi a válási tárgyalás előtt is?
2016. okt. 14. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozol vele? Nem kötelező beszélgetni, ha nincs mondanivaló, akkor mindenki foglalkozzon magával.
2016. okt. 14. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Köszönd meg az emlékeztetőt, hogy miért is váltok.
2016. okt. 15. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!