Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált Férfiak! Ti mennyi pénzt költötök válás után a közös gyereketekre? A gyerektartás összege nálatok hogyan alakul? A maradék pénzetekből ki tudtok jönni?
Mi egy éve élünk külön gyermekem apjától, most kezdte a sulit a kislányom.Mondtam, havi 50.000-ben állapodtunk meg.(első oldalon írtam)
Mivel én elköltöztem páromhoz, (nem ő volt a szakítóindok) nekünk már előtte 3 éve meghalt a kapcsolatunk.A lányom nem akart egy az egybe ide költözni, mondta, én apával is akarok lenni.Mára ő dönti el többnyire kinél akar lenni.Meg persze ki hogy ér rá reggel munka mellett.Kiegyensúlyozott, nagyon jó lett az értékelése/felmérése már oviban is, és most is az, második osztályos szibten van tanulásban.Boldog kislány.Szereti a páromat őszintén, imád engem, rajong az apjáért.Amíg apjával éltem, csak az ordítást hallotta a gyerek.Sokszor bepisilt.Azóta nem, boldogabb mint valaha, szorgalma is, és magatartása is kiváló.
Ilyen is van.
Sziasztok,
Nekem viszonylag magas a nettó fizetésem, 3 gyermekem van. Gyerektartást ilyen címszó alatt nem fizetek. Fizetem a lakáshitelt, 80eft, edzésdíjat, takarítónőt, sokszor rendelős ételt, ruhát, számlákat stb. Nagyjából ez havi 250-300eft.
Rettenetesen sok pénz szükséges 3 gyermek eltartásához..., de szívesen költök rájuk,imádom őket!
45, minden elismerésem! Látod, más apukák azt mondanák, hogy nehogymár takarítóje legyen az exemnek, hisz magára költi a tartásdíjat! Mert nem gondolnak bele, mi munka 3 gyerek, amit a nő egyedül végez a válás után, apuka nélkül.
Gratulálok a hozzáállásodhoz, remélem, az anyagiakon túl időt is tudsz velük tölteni!
Kétszer váltam, mind a két házasságomból 2-2 gyerekem van. És van egy 5. gyerekem is a jelenlegi kapcsolatomban.
Az összes gyerekemet én tartottam el mindig is 100%-ig. Az elsőnél van névleg 50 ezer tartásdíj, de ezen felül én fizettem mindig is MINDENT (ruhákat, könyveket, kütyüket, edzésdíjat, bérletet, tanfolyamokat, táborokat stb.) de amúgy is szinte minden nap találkoztam velük, vittem őket reggel suliba, este edzésre, és nálam aludtak heti 3-4 éjszakát. Most már nagyok, az egyik egyetemista és full én fizetem, a másik meg velem lakik és persze hogy én fizetem.
A második "alomban" nincs tartásdíj megállapítva de kb havi 300 ezer amit otthagyok. Itt is én fizetek mindent, plusz a lakáshitelüket, közös költségüket, telefonszámlájukat (az exemét is de még az exem szüleiét is). Ezek a gyerekek is minden hét végén velem vannak péntektől vasárnapig.
Úgy összességében havi 8-900 ezret költök a gyerekeimre. És a párom gyerekeit is én tartom el. Nem egyszerű, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!