Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlöl a férjem. Próbálja palástolni a gyerek miatt, de minden kis apró nézeteltérésnél felszínre tör belőle. Én is utálom Viszont a gyerek nagyon szeret mindkettőnket. Érdemes így együtt maradni?
Hasonló helyzetben voltam, és nekem a fő érv a válás mellett épp az volt, hogy a gyerekünk NE ilyen légkörben nőjön fel. Igen, nehéz volt megoldani a helyzetet minden érintett fél számára kedvezően. De meg AKARTUK oldani és sikerült.
Eleinte csak kimondtuk, hogy már nem vagyunk egy pár. Az exemnek rövid idő alatt lett új kapcsolata, az ideje nagy részét a barátnőjénél töltötte, a gyerekével pedig a közös otthonban tartotta a kapcsolatot. Onnantól, hogy kimondtuk, hogy vége, a veszekedések jelentősen ritkultak, már nem zavartuk egymás köreit.
Idővel aztán az exemnek lett saját otthona, ő is csak szülőkhöz tudott menni, de ott kialakított egy teljesen külön lakrészt magának.
A megosztott felügyelet úgy két év után alakult ki teljesen, de azóta nagyon jól működik.
Az exemmel a kapcsolatunk már-már baráti, mindent meg tudunk beszélni, együtt tudunk működni.
Azóta nekem is lett párkapcsolatom, egy évig randizgattunk, egy év után pedig összeköltöztünk.
A gyerekem kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Jól érzi magát ebben a helyzetben, hiszen mindkét szülője is kiegyensúlyozott, boldog. Mindannyiunknak jót tett a válás!
Ilyen kapcsolatba voltak a szüleim jó pár évig a születésem után.
Örülök, hogy elváltak, mert megölték volna egymást hosszútávon..
Váljatok el, a gyerek is megérzi, hogy ha valami nincs rendben. Nem kéne, hogy ezt lássa, és rejtegetni meg hosszútávon nem tudjátok előle, hisz ő sem buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!