Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leírtak alapján, hogy döntsek? Együtt vagy külön?
Kezdeném azzal fiatal lány vagyok, a párom 20évvel idősebb. 3,5 éve vagyunk együtt. Ez idő alatt született egy kislányunk aki 9hónapos. A szülésig úgy éreztem a világ legboldogabb nője vagyok. Ám mikor meg született picink és haza jöttünk minden meg változott.
-Úgy érzem csak a lányunkért él
Nem foglalkozik velem, csak amit nagyon muszáj
Legalább két éve nincs testi kapcsolatunk /ez az én hibám terhesség alatt nem mertem, most még nem szedek gyógyszert emiatt meg a párom nem mer./
Annyi a napi hogy puszi-puszi.
-Mindennap veszekedés van.
-Ha haza ér düh és méreg tombol bennem. De nincs meg a biztos miértje.
Aztán annyira el durvul e dolog hogy kezdjük érezni nincs jó jövőnk de a lányommal fenyeget,hogy felejtsem el.
Nem tudom mi lenne jobb együtt ami nem működik vagy külön de a gyermekünk a lánc. Én sem és ő sem engedi.
Naponta szenvedek lelkileg, hogy vajon mit tegyek??
Véleményeket tapasztalatokat várok
Köszönöm
"Legalább két éve nincs testi kapcsolatunk /ez az én hibám "
Naná, hogy ideges a légkör.
De ezek szerint te se vagy 100-as...
Nyilván elhidegült tőled az idő alatt, amíg nem engedted, hogy hozzád érjen, ami egyébként nagyon túlzás, ha nem voltál veszélyeztetett terhes, ami ezt esetleg indokolná.
Most ha meg csak a védekezésen múlik a szex, akkor oldjátok meg a védekezést.
Szerintem mindketten a szex körüli problémák miatt vagytok frusztráltak és idegesek.
Ha ennyire szereti a kislányt, akkor nyilván nem egy rossz ember, nem kell rögtön otthagyni, hanem meg kell beszélni, és meg kell oldani a problémákat.
A gyermek elhelyezésében nem ti, hanem a Bíróság dönt. Annál marad a gyerek, aki eltudja tartani, akinél jobb helyen van a gyerek. Ma már nem mindig ítélik az anyának.
Vagy hozd rendbe a házasságod, vagy válj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!