Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elváltak, a gyereket emiatt csúfolták, szekálták az óvodában, iskolában?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 13:31
1/10 anonim válasza:
Nem. Minden harmadik gyereknek elválnak a szülei. Ebben semmi különlegesség nincs.
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem, nem mi voltunk a csoportban/osztályban az elsők, és nem is az utolsók.
Sajnos a mai gyerekek abban nőnek fel, hogy tök természetes, hogy a legtöbb szülő elválik. Mire felsősök lesznek, már hírértéke sincs.
3/10 anonim válasza:
Mar felnott vagyok,de akkoroban igen mivel nem igen volt elterjedt meg a valas.Kineztek meg otthon sokat bantalmaztak is fizikailah es lelkileg ettol visszahuzodobb lettem.Szerintem ha elvalnak a szulok ma ettol mar nem kell tartani,de fontos hogy a gyerek ebbol minel kevesebb negstov hatast erezzen.El lehet normalisan is valni veszekedes nelkul es meg is lehet egyezni mindenben.
5/10 Manota válasza:
Ha az elmegyógyintézet óvodájába járt, szekálhatták, de értelmes ember (gyerek sem) ilyet nem tesz.
6/10 anonim válasza:
OFF: 2 éve megdöbbentő dolgot hallgattam végig a 4.-es unokám évvégi műsorán: 25 fős osztályból kb. 19 gyerek elvált szülők gyereke! Hogyan jutnak el házasságok tömegei 6-8 év alatt a válásig? Hiszen 10 évesen már csonka családban él a gyerek. ON
7/10 anonim válasza:
Kerdezonek: Ettol nem kell tartanod!
6-osnak: Az emberek nagy része felelőtlen es önző. Parvalasztasban is, de főként az azonnali válás mellett döntesben.
8/10 anonim válasza:
Nem az elválás miatt bántottak engem gyerekként, hanem ennek a lelki hatásai miatt. Hogy visszahúzódó, amolyan "nebántsvirág" lettem, holott előtte nem voltam ilyen. A gyerekek az ilyesmit megérzik, ösztönösen.
Ez meg ugye ördögi kör...
Azt gondolom, hogyha valahol normálisan tudnak elválni a szülők, akkor ez nem szabad, hogy gondot jelentsen az iskolában.
9/10 Pókmalaci válasza:
Ne tarts ilyentol kedves kerdezo. Mint mar folottem is irtak a valas manapsag teljesen elfogadott. Csunyan fogalmazva mindennapos eset... nem fogjak ezert szekaszlni a gyermeked... ha valaki megis (de ugy sem lesz ipyen) akkor az a gyerek, aki eztegteszi egy retardalt kis *** es nem kell vele foglalkozni...
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást mindenkinek:)
2016. szept. 23. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!