Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az válóok ha a férj nem dolgozik?
Férjem közel 1 éve munkanélküli. Buszsofőr volt és megszűnt a munkahelye. Azóta sofőr állást nem talál. Eredeti szakmája kőműves. Itt a tavasz kőműves munka már lenne, de ő nem akar visszamenni a szakmájába.
De most azért mert ő csak vezetni szeret akkor míg nem talál sofőr állást addig nem dolgozik? Van 3 gyerek azokat kellene nézni. Másik városba külföldre nem akar menni mert attól fél én az idő alatt megcsalom. Meg ilyeneket beszél hogy 20 évig ő tartott el, most tartsam el én. Pedig nem igaz dolgoztam. Állandó munkahelyem nem volt, de itthon mindig vállaltam varrást. Csak akkor nem dolgoztam mikor terhes voltam és még nagyon kicsik voltak a gyerekek, de akkor hova dolgoztam volna? Mikor 2 évesek lettek a gyerekek már dolgoztam. Különben meg nem egy asszony dolga eltartani a családot.
Te döntöd el, hogy menniyre válóok. Egy dolog, ha az ember nem kap munkát, egy másik pedig, ha lenne munka, de magasról tesz rá. A férjed a második kategóriába tartozik: a három gyereke szájából veszi ki a kaját, és azzal érvel, hogy ha ő húsz évig eltartott téged, akkor most tartsd el őt...
Nos, nekem ez a hozzáállás lenne válóok.
Ugyanakkor azzal sem értek egyet, amit te mondtál, kérdező: szerinted nem a nő dolga, hogy eltartsa a gyerekeket, hanem a férfié. Szerintem pedig mivel ketten vannak a házasságban, mindekettőnek dolga. A nőnek az nem a dolga, hogy a munkaképes, de halálosan lusta férjét eltartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!