Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az válóok ha a férj nem dolgozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az válóok ha a férj nem dolgozik?

Figyelt kérdés

Férjem közel 1 éve munkanélküli. Buszsofőr volt és megszűnt a munkahelye. Azóta sofőr állást nem talál. Eredeti szakmája kőműves. Itt a tavasz kőműves munka már lenne, de ő nem akar visszamenni a szakmájába.

De most azért mert ő csak vezetni szeret akkor míg nem talál sofőr állást addig nem dolgozik? Van 3 gyerek azokat kellene nézni. Másik városba külföldre nem akar menni mert attól fél én az idő alatt megcsalom. Meg ilyeneket beszél hogy 20 évig ő tartott el, most tartsam el én. Pedig nem igaz dolgoztam. Állandó munkahelyem nem volt, de itthon mindig vállaltam varrást. Csak akkor nem dolgoztam mikor terhes voltam és még nagyon kicsik voltak a gyerekek, de akkor hova dolgoztam volna? Mikor 2 évesek lettek a gyerekek már dolgoztam. Különben meg nem egy asszony dolga eltartani a családot.

2010. ápr. 21. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Itt a válóok nem a munkanélküliség, hanem egy sokkal mélyebb dolog...:(
2010. ápr. 21. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Akkor keressen más munkát, próbálkozzon, de ha azt se akar akkor nem lesz jó vége.
2010. ápr. 21. 11:11
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
ha nem dolgozik, az nem válóok, de ha azt akarja h Te tartsd el, nem akar munkát keresni, nem hajlandó kivenni a részét a családból az már elgondolkodtató...mégis mit csinál otthon? mert ugye Te három gyerek mellett gondolom nem a körmödet reszelted mikor "eltartott"....szerintem kérhetsz ultimátumot tőle vagy munka v mehet, egyébként dolgozik azért valamit, valami mellékest? hány éves, h ilyen könnyen veszi?
2010. ápr. 21. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
he, ha váltok még úgy nemlesz pénzetek
2010. ápr. 21. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha váltok, nem azért fogtok, mert a férjednek nincs munkája. Az okok sokkal mélyebben keresendők. Szerintem egy férfi ismerősöm szájánsem csúszna ki ilyen mondat, hogy "most tarts el te engem 20 évig". Brrr. Nem valami rózsás az életed..
2010. ápr. 21. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem képes a saját gyerekeit eltartani és csak azért mert nem fogára való a munka amit talál akkor nálam bizony váló ok lenne!A gyerekek az első nehogy már te tartsd el őt is!Más helyzet az amikor valaki önhibáján kívül lesz munkanélküli és látod hogy igyekszik mihamarabb új állást találni!Arra nem gondol hogy a gyerekeitől veszi el azt amit őrá költesz?
2010. ápr. 21. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Na igen attól még nem lesz pénze hogy válnak de a férjét nem kell etetnie egyedüli keresőként és több jut a gyerekeknek...
2010. ápr. 21. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen, itt több van mint sima munkanélküliség.Pl az apukám elég idős és beteg,de mégis bevállal minden munkát amit bír,még ha minimálbérért is de tudja h. minden pénzre szükség van.Szóval a férjed fejével van valami gond.Beszélj vele és mond meg neki ha nem megy el dolgozni akkor aztán bizony különváltok,mert így nem lehet együttélni valakivel aki nem akar dolgozni és elvárja h. 3 gyerek mellett még őt is eltartsák.
2010. ápr. 21. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Te döntöd el, hogy menniyre válóok. Egy dolog, ha az ember nem kap munkát, egy másik pedig, ha lenne munka, de magasról tesz rá. A férjed a második kategóriába tartozik: a három gyereke szájából veszi ki a kaját, és azzal érvel, hogy ha ő húsz évig eltartott téged, akkor most tartsd el őt...

Nos, nekem ez a hozzáállás lenne válóok.

Ugyanakkor azzal sem értek egyet, amit te mondtál, kérdező: szerinted nem a nő dolga, hogy eltartsa a gyerekeket, hanem a férfié. Szerintem pedig mivel ketten vannak a házasságban, mindekettőnek dolga. A nőnek az nem a dolga, hogy a munkaképes, de halálosan lusta férjét eltartsa.

2010. ápr. 21. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
14%
ki a faszom pontoz le mindenkit
2010. ápr. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!