Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak már, jól döntöttem?
Kicsit hosszú lesz :)
Történt nemrég hogy elváltam a feleségemtől, mert megcsalt, illetve bizonyos tulajdonságai miatt kiszerettem belőle idővel. Én úgy gondoltam ha évek alatt nincs változás semmiben hiába próbálok mindent, de ő nem hajlandó az oda vissza kompromisszumra akkor nincs értelme együtt maradni. Két kis gyermekünk miatt rengeteget gondolkoztam mielőtt meghoztam a döntést. Vissza gondolva sokat agyalok hogy helyes volt e a döntésem vagy sem, főleg a gyerekek miatt van bűntudatom, nem az ex miatt, rajta rég túlvagyok. Én úgy gondolom a gyerekeknek nem jó egy rossz kapcsolatban felnőlni, ha csak azt látják hogy a szülők veszekednek, stresszesek, emiatt is váltam el legfőképp, valamint nem akartam boldogtalanúl leélni az életem, lehet önzőség... Ma viszont elbeszélgettem egy idősebb fószerral, neki az volt a meglátása hogy ez a baj a mai világgal mert minden kis probléma miatt eldobják a kapcsolatokat és nem próbálják megjavítani. Kicsit megint megingatott, lehet lett volna még valami ami rendbeteszi a kapcsolatunkat....nem tudom.... Mondjuk nálam a megcsalás kizáró ok, oda a bizalom. De lehet ha több időt adok magamnak úgymond állhattam volna hozzá úgy hogy "leszarom egyszeri alkalom volt"...nem tudom... Valahol belül én azt érzem jól döntöttem.
Másik ok ami sok bosszúságot okozott és már kikészített, hogy az ex borzasztó trehány és lusta. Egy jó ideje nen voltam a közös házban, most jöttek megnézni mert eladó, én mentem megmutatni ex nem volt otthon a gyerekekkel. Basszus bemegyek tiszta dohos a levegő, nem szellőztet vagy nem tudom, de eléggé érződik. Kupi mindenhol, asztal tele ujságokkal,flakonokkal dobozokkal, papír fecnikkel. Gyerekek meg az ő ruhái kanapén, fotelban széthajigálva. Minden tiszta por, földön a sarkokban gyerekek játékai, falkonok, papír fecnik...polcokon áll a por, és szeméttel(főleg papír) , kis bizbaszokkal teli. Bemegyek a fürdőbe, arcom tiszta pókháló lett. Plafonon szemmel láthatóan rengetek pókháló, de a többi helységben is van. Amit tudtam összerámoltam gyorsan, de égett a pofámról a bőr hogy így kellett megmutatni a házat. Ezeket én régen kordában tudtam tartani, de mivel külön élünk, elég durva lett a helyzet. Este én maradtam a két gyerkőccel, ő elment. Rajzoljunk, van egy kis asztal mondom majd azon, kiteszem középre, erre mondják ők nem ülnek oda mert pókhálós meg pókos. Nézem valóban az, mondom letörlöm, ahogy jobban megnézem, nemcsak pókháló, de penész is volt, és tiszta maszat a teteje gondolom ettek rajta valamikor. Hát mondom ez durva. Erre este a nagyobb elkezd sírva hisztizni hogy ő nem alszik abba az ágyba ahova küldtem mert pókos. Emeletes ágy fent plafonon pók meg pókháló felette, leszedtem neki. Azt mondja koszos a takarója ledobta a földre, igaz nem most lehetett mosva de nem volt vészes. Rá tudtam venni hogy elfogadja, elaludt vele. Én meg most itt vagyok, és megint bűntudatom van hogy a gyerekeim ilyen állapotok között élnek. Régen is ilyen volt az ex de, ez most nagyon durva. Nem egy putriról van szó, nem új ház de rengeteg munkám van benne, és kb leszarja a takarítást. Basszus a wc kagyló.... Áhh nem akarjátok tudni.... Sárga, koszos, piszkos, képzelhetitek. Mi ketten bérlünk egy kollégámmal egy lakást hát nálunk kulturáltabb a wc... Két férfi... Komolyan mondom vicc..
Egy részről szembesülök vele hogy jó hogy elhagytam egy ilyen nőt, másik részről meg gyerekeim miatt sajnálom.
Holnap beszélek a fejével, de kétlem hogy bármit is máshogy csinálna, ha a házasságunk alatt nem tette mért most hallgatna rám...
Bármilyen ötletet tanácsot, vagy csak gondolatot szívesen fogadok!
egy ujabb szegény pasi akire egy gonosz nő nem takarit...
röhejes
Szerintem amikor beszélsz vele, mondd el neki a gyerekek reakcióját, stb hogy rájuk milyen hatással van.
Esetleg lehetnének veled a gyerekek.
Van olyan kapcsolat amit már nem lehet megmenteni, ezen ne emészd magad. Én próbáltam egy ilyet megmenteni, de csak rosszabb lett.
Remélem valami minimálisat tudtam segíteni :)
Jól döntöttél de miért ő van a gyerekekkel?
Gyermekeidért felelős vagy.
Édesanyájukkal együtt maradni értelmetlen. Gyerekeknek az is rossz lenne hiszen egy rossz családi mintát látnak. Boldogtalan szülőket akik hazudnak nekik, hiszen megjátsszák, hogy boldogok.
Szóval miért vele vannak?
Tényleg mondd el neki a gyermekeid reakcióját, hogy nem akarhatja, hogy ezt a példát lássák, illetve így kelljen élniük. Valószínűleg fel lesz háborodva, hogy ne mondd meg neki, hogyan éljen, de a gyerekek - és egyelőre a közös ház még összeköt.
Azt is mondd el, így nem lesz könnyű eladni a házat.
Kitartást kívánok...
26L
Fogj eszközöket ès takaríts ki.... Ez csak ideig óráig tart, újra összekupizza. Megtettem már nem egyszer egyébként,nekem nem derogál a munka. Mondtam neki de még fogom, hátha felfogja. Míg együtt voltunk akkor is mondtam nemegyszer, hogy ezt fogják megtanulni megszokni a gyerekek is. Mindegy igazából nem bízom benne hogy megváltozik. Felnőtt ember...
Majd ha úgy alakul és magamhoz tudom venni a gyerekeket akkor az lesz a megoldás. Jelenleg ez nem megy. Addig próbálok én jó példát mutatni, elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!