Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom jól döntöttem? Az exemmel 4 évig éltem, de elhidegültünk egymástól. Tavaly ősszel elköltözött, hogy tiszta lappal kezdjük, és szünetet kért.
Barátság? Minek? Ha elment akkor menjen pláne ha új nője van. Gondolom az új cica nem kultiválná az exel való barátságot és neked sem kéne szenvedned a látványától.
Jó, hogy fél év után eszébe jutott, hogy vissza merészkedjen a cuccaiért ez aztán a bátorság!
Szerintem is köszönj el tőle röviden, kulturáltan aztán menjen.
Végy egy nagy levegőt,erőltess magadra egy kis nyugalmat és tartást, készítsd fel magad a találkozóra, hogy mit mondasz majd neki, mi jöhet szóba. Szerintem rakd össze a cuccaid tedd az ajtó mellé és minél előbb elcuccol annál jobb. Fél év alatt azért eléggé kipihenhetted őt.
Nem kell rajta rugózni új élete van neked is van sajátod lépj túl rajta. Egyszer ez is elmúlik.
Ne találkozz vele és ne engedd be a lakásba. Rakd össze a cuccait és rakd az ajtó elé, vagy helyezd el egy közös ismerősötöknél, vagy vidd el a szüleihez és tedd le az ajtajuk elé, ilyesmi.
Mintegy mellékesen add a tudtára, hogy már rég összecsomagoltad a holmiját zsákokba, és levitted a pincébe - különben azt fogja hinni, hogy Te azóta is vártad, hogy visszajöjjön, és akkor ő lesz nyeregben.
Telefonon sem lehetett elérni, úgy lépett le - ez egy tetűláda, és te még barátkozni akarsz vele? Minek? Megérdemelné igazából, hogy ne válaszolj neki és ki..szd a cuccait a kukába.
Vagy add oda a Vöröskeresztnek, azzal jótékonykodsz is.
Úgy lép le hogy még telefonon sem lehet elérni, fél év után bukkan fel a ruháiért. 4 évig együtt éltetek, és szó nélkül lelép, fél évig az sem édekli mi van veled, élsz-e halsz-e...És te barátkozni akarsz vele?? Minek? Én kitenném a ruháit az ajtó elé, amikor jön, onnan elviheti. Ennyi.
Mondjuk én már rég kihajítottam volna mindenét!
Én sem értem, miért akarsz Barátkozni". Szerintem becsapod magad. Nálam már nem lenne ott a cucca fél év után.
Én úgy jártam, fordítva, hogy exem rúgott ki, és ottmaradtak nála a cuccaim. 2 hónap múlva elküldtem értük a sógoromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!