Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom jól döntöttem? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jól döntöttem? Az exemmel 4 évig éltem, de elhidegültünk egymástól. Tavaly ősszel elköltözött, hogy tiszta lappal kezdjük, és szünetet kért.

Figyelt kérdés
Én teljesen összetörtem,de próbáltam változni,mert ott volt a remény,amit ő adott hónapokig.Visszaköltözött,de 2 hét múlva kiderült,össze jött egy nővel.Telefonon megbeszéltük,hogy este siet haza,de nem jött.Minden cucca itt maradt.Persze nem lehetett elérni,még telefonon sem.Fél évig nem beszéltünk,most írt jönne a ruháiért.Nem vagyok haragtartó,talán már majd nem túl tettem magam rajta.Most úgy érzem így ha újra beszélünk,kulturáltan elköszönünk egymástól én is teljesen túl leszek rajta.Nem tudom hogyan fogok reagálni?Lehet-e majd ebből barátság?Volt valaki hasonló helyzetben?Mi lett a vége,működött a barátság?
2014. okt. 13. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátság? Minek? Ha elment akkor menjen pláne ha új nője van. Gondolom az új cica nem kultiválná az exel való barátságot és neked sem kéne szenvedned a látványától.

Jó, hogy fél év után eszébe jutott, hogy vissza merészkedjen a cuccaiért ez aztán a bátorság!

Szerintem is köszönj el tőle röviden, kulturáltan aztán menjen.

Végy egy nagy levegőt,erőltess magadra egy kis nyugalmat és tartást, készítsd fel magad a találkozóra, hogy mit mondasz majd neki, mi jöhet szóba. Szerintem rakd össze a cuccaid tedd az ajtó mellé és minél előbb elcuccol annál jobb. Fél év alatt azért eléggé kipihenhetted őt.

Nem kell rajta rugózni új élete van neked is van sajátod lépj túl rajta. Egyszer ez is elmúlik.

2014. okt. 13. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz olyan emberrel barátságot, aki gerinctelenül bánt veled? Ez sem párkapcsolatba, sem barátságba nem fér bele. Nem kell haragot tartanod, de a ragaszkodás sem normális. Légy vele közömbös. Zárd le. Beszélned sem kell vele. Összeszeded a ruháit, eljön értük, átveszi. Igazából meg sem kellett volna őrizned őket fél évig.. A lakásodra viszont már abszolút nem vagy köteles beengedni. Így is kulturáltan kezelnéd a problémát. A helyedben áthívnám a barátnőmet a kérdéses időpontban, hogy előtte és utána is támogasson, legyen kivel megbeszélni a gondolataidat, de az exed ezt nem érdemli meg. Semmit nem mondhat, ami felmentené őt a gyávasága alól, az pedig nem érdeked, hogy ő könnyítsen a lelkén, esetleg újabb sebeket ejtve rajtad. Az is elgondolkodtató, miért is pont most kellenek a ruhái? Csak nem elhidegült az új nőtől? Mert eddig is tudott mit felvenni, nyilván eddig az új nő féltékenysége tartotta vissza, vagy annyira lefoglalta a kapcsolat, hogy eszébe sem jutottál. A zavaró tényező úgy látszik megszűnt. Lehet újabb esélyt akar kérni. Ha van egy kis eszed, nem adsz neki. Ha olyan embert a barátodnak tartanál, aki ilyet tesz veled, irreálisan alacsony az önértékelésed, dolgoznod kellene rajta.
2014. okt. 13. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne találkozz vele és ne engedd be a lakásba. Rakd össze a cuccait és rakd az ajtó elé, vagy helyezd el egy közös ismerősötöknél, vagy vidd el a szüleihez és tedd le az ajtajuk elé, ilyesmi.

Mintegy mellékesen add a tudtára, hogy már rég összecsomagoltad a holmiját zsákokba, és levitted a pincébe - különben azt fogja hinni, hogy Te azóta is vártad, hogy visszajöjjön, és akkor ő lesz nyeregben.

Telefonon sem lehetett elérni, úgy lépett le - ez egy tetűláda, és te még barátkozni akarsz vele? Minek? Megérdemelné igazából, hogy ne válaszolj neki és ki..szd a cuccait a kukába.

Vagy add oda a Vöröskeresztnek, azzal jótékonykodsz is.

2014. okt. 14. 03:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lép le hogy még telefonon sem lehet elérni, fél év után bukkan fel a ruháiért. 4 évig együtt éltetek, és szó nélkül lelép, fél évig az sem édekli mi van veled, élsz-e halsz-e...És te barátkozni akarsz vele?? Minek? Én kitenném a ruháit az ajtó elé, amikor jön, onnan elviheti. Ennyi.

Mondjuk én már rég kihajítottam volna mindenét!

2014. okt. 14. 04:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért akarsz Barátkozni". Szerintem becsapod magad. Nálam már nem lenne ott a cucca fél év után.

Én úgy jártam, fordítva, hogy exem rúgott ki, és ottmaradtak nála a cuccaim. 2 hónap múlva elküldtem értük a sógoromat.

2014. okt. 14. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem dobd ki a ruháit. Mond azt neki hogy már kidobtad a ruháit mert útban voltak.
2014. okt. 16. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!