Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogság minden téren válás után?
Fél éve nem vagyunk együtt a párommal.(nem voltunk házasok).Van egy 1,5 éves kislányunk,akit természetesen nem tiltok el tőle, ha teheti (leginkább egy héten 1x,max 2x) jön meglátogatja, és minden második héten el is viszi egy napra.
Nemtudom hogy van e már valakije, de gondolom ha esetleg még nincs nem várat magára sokat.
A kérdésem igazából az lenne, hogy ilyen helyzetben hogy is lehet azt feldolgozni hogy egy idegen nő lép be a gyerekem életébe?!
Ill.forditva, nekem nincs senkim, de szeretnék.Szeretnék minden téren boldog lenni, de csak is úgy hogy ez a gyerekem kárára ne váljék.Tehát ha esetleg nekem lesz valakim, akkor hogy lépjen be az illető az életünkbe?És ha nem működne a kapcsolat?És egyáltalán, ki hogy vezette be az új partnerét a gyermeke életébe?
múltkor láttam egy műsort, h mennyire nehéz egy egyedülálló anyának a társkeresés, sokszor azonban az anyák rontják el, pl egy társkereső oldalra felrakják a fotójukat a gyerekkel, magukról meg csak annyit mondanak, h a gyerekem az életem és anya vagyok.....pedig igen is nők vagyunk és attól h egyszer rosszul döntöttünk attól még nem kell egész életünkre zárdába vonulni.....
A főnököm egy nagyon okos Úriember, 5 gyereke van és asszem örökre az elmémbe vésődik amit egyszer mondott: azzal teszel a legtöbbet a gyerekedért, ha szereted a párodat!....sok olyan kapcsolatot ismerek, ahol a nőnek már volt gyereke, a pasinak még nem és nem h el tudta fogadni, sajátjaként neveli, megértette h ők egy csomag....
egyébként meg tudok olyat mondani, ahol ez a csomag az anyuka, szerintem sokkal nagyobb gond tud lenni egy levakarhatatlan anyós, mint egy előző kapcsolatból született gyerek, mégis sok társkeresőn olvasom egy 4 soros bemutatkozás során, h gyerek kizáró tényező....tehát én sok boldogságot kívánok neked a nagy Ő-vel, ha már készen vagy rá!!!
Utolsónak:
Egy párszor már megpróbáltuk, és éppen azzal ártanék a gyermek lelkének ha az apjával együtt maradnánk...
Nyilván a válás a legvégső eset az ember életében, viszont együtt maradni meg nem kell mindenáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!