Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az ideiglenes gyerekelhelyezés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ideiglenes gyerekelhelyezés érdekelne és persze az állandó is én az apa vagyok. A párom nem fogja tudni eltartani a gyerekem és van neki még egy lánya is. Mik az esélyeim? Most nálam agyerek de fenyeget a rendőrséggel.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 14:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
igy van.harcolok érte az biztos.
2010. ápr. 18. 17:35
 22/27 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon szépi Tőled, hogy harcolsz a gyermekedért. Én anya vagyok, és én is válófélben, már 3 éve. Nincs káros szenvedélyem, van tisztességes munkahelyem, nem járok bulizni, a gyermekeim az életem. Mégis küzdenem kell értük, mert a férjem bosszúból akarja Őket elvenni Tőlem. Úgy gondolja, hogy így vele maradok. Csak azért írom, hogy tudd igenis nagy esélyekkel indulsz a pernek. Nem igaz , hogy mindig az anyának ítélik meg a gyermeket. Sajnálom a kisfiad, hogy ilyen anyja van. Én meghalnék, ha egy napot is nélkülük kellene élnem.
2010. ápr. 21. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:
LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!De komolyan!!Harcolj érte mind a 10 körmöddel!Én nőből vagyok,és itt mindig csak mi anyák panaszkodunk,de látom,vannak még RENDES,KÖTELESSÉG TUDÓ ÉDESAPÁK!Szedjetek össze 1 ügyvéddel minden fél bizonyítékot az anyáról és irány a bíróság!!
2010. ápr. 25. 08:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Miért kellett neked is az anyádhoz menni?

Hol ismerkedtél meg a pároddal? Akkor hány éves volt a lánya?

Azért kérdezem, mert ha azért mentél anyádhoz, mert otthon már nem volt, aki ellássa a háztartást, gyereket, akkor csak annyival vagy jobb a párodnál, hogy többet keresel.

Ha pedig a pároddal egy szórakozóhelyen ismerkedtél meg, amíg a kicsi lánya valahol volt (akár felügyelet alatt, akár nem), akkor nincs alapod számonkérni a viselkedését.

Ezek pusztán feltételezések a részemről.

2010. ápr. 25. 10:46
 25/27 A kérdező kommentje:
tesómnál találkoztunk.egyébként a lány másfél éves volt.a párja hetelt ő meg elköltözött velem három nap ismeretség és pár együttlét után.szerintem ugyanez van most.én azért jöttem el mert itt van a munkám.a gyerek tegnap olyanokat mondott hogy látta az anyját meztelenül egy ismerőssel.nem tudom igaz e de ez a pletyka ment a faluban is!!!
2010. ápr. 25. 11:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Én vok aki "elismer"!

A gyerekek nem hazudnak!!!

Az utolsónak meg azt üzenem,h egy férfi,hogy tudna annyi mdent ellátni,mint egy nő?!Nem bántás képpen,de az is csoda ha egy bundás kenyeret meg tud magának csinálni,a takarításról nem is beszélve!Tisztelet a kivételnek!!!!

Amúgy én is akkor rossz vok,mert a szüleimhez jöttem vissza 2 gyerekkel???Arra nem gondolsz h nem volt sok választása?!

2010. ápr. 25. 11:59
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 11:59-es: elég hülyén gondolkodsz, mi az, hogy egy férfi nem tud háztartást vezetni?!?!? Elég sokan vannak, akik messze lekörözik a nöket ezen a téren is. Olvass már itt bele egy kicsit a háztartási kérdésekbe, akkor rájössz, hogy rengeteg nönek fogalma sincs, hogy hogyan kell takaritani, fözni (zacskós étel vagy mirelit a maximum, amire képesek), gyereket ellátni.
2010. ápr. 26. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!