Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ideiglenes gyerekelhelyezés érdekelne és persze az állandó is én az apa vagyok. A párom nem fogja tudni eltartani a gyerekem és van neki még egy lánya is. Mik az esélyeim? Most nálam agyerek de fenyeget a rendőrséggel.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 14:33
11/27 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok, ha megkérdezhetem? Elég ronda dolog, ha így bánt a picivel. Én SOHA nem tudnám otthagyni a gyerekem. Harcolj érte nagyon!!!!!!!
12/27 A kérdező kommentje:
én 30 ő 27 de mióta elment pár napja sok mindent hallottam amin ledöbbentem.ő is csinálta éjszakás voltam ő meg bálozott meg ilyenek.
2010. ápr. 18. 16:00
13/27 anonim válasza:
Jesszus... És addig a gyerekek kivel voltak? Nem értem 27 évesen már elég idősnek kellene lennie ahhoz, hogy egy gyerek nem játék (ráadásul itt kettő is van).
14/27 anonim válasza:
*ahhoz, hogy tudja--->bocsánat
15/27 A kérdező kommentje:
egyedül otthon!azt mondta nem szeret és elment.nem lehet vele beszélni semmiről sem!
2010. ápr. 18. 16:07
16/27 anonim válasza:
Jajj, hát én nagyon drukkolok Neked!!! Az esetek több százalékában az, hogy az apa hagyja ott a családját. De szerintem ez annyira kedves Tőled, hogy harcolsz a kicsiért. Sok sikert kívánok Neked. Arra megkérhetlek, hogy ha már tudsz valamit az üggyel kapcsolatban itt írd meg nekünk, hogy mi történt?
17/27 A kérdező kommentje:
mindenképp megirom.bár az alapján amit olvasgattam meg ti is irtok nem sok esélyem van ő is én is anyánknál vagyunk és ha elmegy dolgozni megkapja.az senkit nem érdekel hogy a gyerek hogy él ütik verik-e?kap e enni meg ilyenek?
2010. ápr. 18. 17:16
18/27 anonim válasza:
Nagyon nagyon szurkolok neked! Nő vagyok, de aki otthagy egy gyereket a házban egyedül mert bulizni megy, nem érdemli meg, hogy nevelje a gyereket. Most is önként átadta, egyértelmű, hogy a gyerektartás miatt kellene neki. Ha gáz van kérj pszichológiai szakvéleményt, az majd megmutatja, hogy alkalmatlan a gyereknevelésre. Szurkolok neked tiszta szívemből :)
19/27 A kérdező kommentje:
az miatt meg mert szerintem az anyja lehordta mindennek.lehet a házat is kipakolta mert ma volt ott ugy tudom.majd kiderül.
2010. ápr. 18. 17:24
20/27 anonim válasza:
Sikerülni fog ez, csak jó ügyvédet fogadj! Menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!