Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy engedtétek el a gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedtétek el a gyereket az apjához, miután külön költöztetek?

Figyelt kérdés
A férjem elköltözésében nagy szerepet játszott egy nő, aki már egy ideje a szeretője volt, jelenleg nem élnek egy lakásban, de együtt vannak. A gyereket elviszi rendszeresen, és olyan érzésem van, hogy mostmár össze akarja őt ismertetni a barátnőjével. (egy éves a kicsi) Nekem erről nem beszélt, nem tudom, hogy szóba hozzam-e neki, hogy mit is gondolok erről. Nálatok ez hogy zajlott? Érzelmi vihar dúl bennem emiatt.
2010. ápr. 16. 22:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Beszéljetek nyiltan a dologról, mond meg neki hogy félted a kicsit és kérd meg hogy csak akkor mutasa be az új nőt ha komoly a kapcsolatuk. Ha nincs semmi kirivó probléma enged el a gyereket mert egy gyülölködő légkör árthat a legtöbbet. Ne feled te vagy a kicsi mamája és ezzen semmi sem változtathat.
2010. ápr. 16. 22:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem szándékozom akadályozni apa kapcsolatát a kicsivel, csak egyszerűen kiráz a hideg attól, hogy az a nő babusgatja a gyereket, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elváljunk.
2010. ápr. 16. 22:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is most váltam el.Nálunk a bíróság úgy hozta meg a döntést hogy páros hétvégén jöhet a fiamhoz az apja de csak az én felügyeletem mellett és lakásomba lehet vele.Majd ha a fiam a 6.életévét elérte akkor viheti el az apja magával.Nálatok hogy hogy elviheti az apuka az 1 éves gyereket?
2010. ápr. 17. 10:51
 4/17 anonim ***** válasza:
utolsó voltam 3 éves a fiam.
2010. ápr. 17. 10:51
 5/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos hogy babusgatni fogja...

Bár esetünkben nagyobb volt a gyerkőc,hasonló helyzetben,ha nem akarta,a közelébe sem mentem,nemhogy babusgattam volna.(Én is nagy szerepet játszottam a válásban...)

Mikor elviszi az apja,úgysem látod hogy mit csinálnak,annak meg semmi értelme,hogy közben folyamatosan idegeskedsz miattuk.Próbálj túllépni,és engedd,hogy a baba "döntsön".Hidd el,a babák is tudnak különbséget tenni számukra szimpatikus és nem szimpatikus emberek között!Ha most nem jön be neki,később sem fog,ha meg most is csípi,akkor később is fogja,maximum majd elkezd neked hazudozni,hogy nehogy megbántson....

2010. ápr. 17. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Szia! Maximálisan megértelek, mi is egy nő miatt mentünk szét, amikor még terhes voltam. Kb 2 hónapos volt a fiam amikor kitalálta az apuka hogy elviszi magával néhány órára, persze nem engedtem, amiért igencsak felháborodott. Már másfél éves a fiam, de csak néhány alkalommal engedtem meg hogy elvigye magához, mert nekem is az a véleményem, hogy ő bármikor találkozhat a fiával, ellenben az a nő, aki képes volt szétdúlni egy családot, egy még meg sem született gyermektől elvenni az édesapját, az tartsa magát távol a fiamtól. Lehet ezért nagyon utálni, de ha belegondolok engem is kiráz a hideg attól, hogy az a nő akárcsak hozzá ér a gyermekemhez, hiszen rengeteg szenvedést okozott mindkettőnknek. És ráadásul érezhetően tiltja az apját a fiától, innentől kezdve pláne az a véleményem, hogy neki semmi köze a gyerekhez.
2010. ápr. 17. 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Gondolom azért viheti el, mert nem olyan primitív nő, hogy csak kéthetente engedje az apjának látni a gyereket. Feléri ésszel, hogy ezzel a gyerekét teszi tönkre. Elég szomorú, hogy néhányan ezt képtelenek felfogni. Bár mindenki így állna a dologhoz, mint a kérdező. Összeszorul a szívem, amikor erőltetik ezt a "nem láthatod" dolgot :(

Kérdező! Ne félj nem fogja babusgatni, egyszerűen csak remélhetőleg jól ki fognak jönni, nincs is ezzel semmi baj, te vagy az anyukája ezen semmi sem változtathat :)

Volt múltkor egy nagyon jó film a TV-ben, ilyen témáról szólt, hogy a gyerekek teljesen jól kijöttek az apukájuk új feleségével, de akkor sem tekintették anyukájuknak, egyszerűen csak egy kedves ismerősnek :) Tényleg hasonló volt a felállás, mint nálatok, nagyon jó film :):) Ha megtalálom a címét ígérem elküldöm.

Nincs mitől félned :)

2010. ápr. 17. 15:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem más a véleményem. Sok nő már csak azért is "babusgatja" a férfi gyerekét (főként a szeme láttára), hogy jó színben tűnjön fel a pasi előtt....Szerintem. Legalábbis a környezetemben több ilyen esetet is láttam. A férfi meg örül mint majom a farkának, hogy milyen rendes a csaj, hogy elfogadja, szereti az ő gyerekét....

Megértelek, nekem is felfordulna a gyomrom a gondolattól....

2010. ápr. 17. 17:38
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért viheti el a kicsit, mert így egyeztünk meg. Azért mert mi nem boldogultunk egymással az életben, a gyereket nem fogom büntetni, sem az apját. (bár őt néha jól s*ggbe rúgnám :))Én sem tartom korrekt dolognak, ha anya büntiből tiltja a gyereket.
2010. ápr. 18. 09:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok Neked tanácsolni, hogy ne rázzon ki a hideg.

A gyerkőc Édesanyja mindig Te leszel! Hidd el egyik "új" partner sem pótanyaságra hajt, hanem egyszerűen jó, élhető kapcsolatot igyekszik a gyerekkel kialakítani, azért, hogy a helyzet mindenkinek elfogadható legyen.

Ha úgy érzed az segítene, beszélj a nővel, kérd meg az exedet, hogy mutassa be neked.

Egy a lényeg, ha a nyugodt hangnemet meg szeretnéd őrizni az exeddel, akkor légy őszinte vele és biztosítsd arról, megbízol benne mint édesapa.

Ha ezt érzi akkor a gyerekkel kapcsolatos összes dolgot meg fogjátok tudni beszélni.

Amúgy gondolj bele az exed fejével, mi lenne ha neked lenne már új társad? Az exedet is kirázhatná a hideg. Igaz?

Nyugalom.

Válás esetén ez az élet rendje: Előbb utóbb mindketten megtaláljátok a társatokat!

Sok boldogságot a jövőre!

2010. ápr. 19. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!