Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedtétek el a gyereket az apjához, miután külön költöztetek?
Egyáltalán nem biztos hogy babusgatni fogja...
Bár esetünkben nagyobb volt a gyerkőc,hasonló helyzetben,ha nem akarta,a közelébe sem mentem,nemhogy babusgattam volna.(Én is nagy szerepet játszottam a válásban...)
Mikor elviszi az apja,úgysem látod hogy mit csinálnak,annak meg semmi értelme,hogy közben folyamatosan idegeskedsz miattuk.Próbálj túllépni,és engedd,hogy a baba "döntsön".Hidd el,a babák is tudnak különbséget tenni számukra szimpatikus és nem szimpatikus emberek között!Ha most nem jön be neki,később sem fog,ha meg most is csípi,akkor később is fogja,maximum majd elkezd neked hazudozni,hogy nehogy megbántson....
Gondolom azért viheti el, mert nem olyan primitív nő, hogy csak kéthetente engedje az apjának látni a gyereket. Feléri ésszel, hogy ezzel a gyerekét teszi tönkre. Elég szomorú, hogy néhányan ezt képtelenek felfogni. Bár mindenki így állna a dologhoz, mint a kérdező. Összeszorul a szívem, amikor erőltetik ezt a "nem láthatod" dolgot :(
Kérdező! Ne félj nem fogja babusgatni, egyszerűen csak remélhetőleg jól ki fognak jönni, nincs is ezzel semmi baj, te vagy az anyukája ezen semmi sem változtathat :)
Volt múltkor egy nagyon jó film a TV-ben, ilyen témáról szólt, hogy a gyerekek teljesen jól kijöttek az apukájuk új feleségével, de akkor sem tekintették anyukájuknak, egyszerűen csak egy kedves ismerősnek :) Tényleg hasonló volt a felállás, mint nálatok, nagyon jó film :):) Ha megtalálom a címét ígérem elküldöm.
Nincs mitől félned :)
Nekem más a véleményem. Sok nő már csak azért is "babusgatja" a férfi gyerekét (főként a szeme láttára), hogy jó színben tűnjön fel a pasi előtt....Szerintem. Legalábbis a környezetemben több ilyen esetet is láttam. A férfi meg örül mint majom a farkának, hogy milyen rendes a csaj, hogy elfogadja, szereti az ő gyerekét....
Megértelek, nekem is felfordulna a gyomrom a gondolattól....
Én csak annyit tudok Neked tanácsolni, hogy ne rázzon ki a hideg.
A gyerkőc Édesanyja mindig Te leszel! Hidd el egyik "új" partner sem pótanyaságra hajt, hanem egyszerűen jó, élhető kapcsolatot igyekszik a gyerekkel kialakítani, azért, hogy a helyzet mindenkinek elfogadható legyen.
Ha úgy érzed az segítene, beszélj a nővel, kérd meg az exedet, hogy mutassa be neked.
Egy a lényeg, ha a nyugodt hangnemet meg szeretnéd őrizni az exeddel, akkor légy őszinte vele és biztosítsd arról, megbízol benne mint édesapa.
Ha ezt érzi akkor a gyerekkel kapcsolatos összes dolgot meg fogjátok tudni beszélni.
Amúgy gondolj bele az exed fejével, mi lenne ha neked lenne már új társad? Az exedet is kirázhatná a hideg. Igaz?
Nyugalom.
Válás esetén ez az élet rendje: Előbb utóbb mindketten megtaláljátok a társatokat!
Sok boldogságot a jövőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!