Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok család megy szét azért, mert van az apuka életébe egy másik nő?
Olvasgatok itt,és szinte mden 2. kérdés ilyen témájú!A válaszokról nem is bezsélve:(Az ilyen kérdéseknél olyanok válaszolnak,akik ugyanebben a cipőben járnak,vagy előfordult a csládjukb.Nagyon eloszomorító,h vannak még olyan "nők",akik képesek egy családot szétzúzni,csak h nekik jó legyen:(
Mi az oka ennek?Miért neveli sok nő egyedül a gyerekét/gyerekeit?Mire jó a másik nőnek az h a gyerekek csonka családba nevelelkednek?
A 15.31-es válaszolónak teljesen igaza van!!
Nem csak a félrelépő fél a hibás, hanem az is, aki kikezd, enged, viszonyt folytat egy foglalt emberrel.
Undorom az olyan emberektől ,akiknek nem szent egy kapcsolat és képesek így viszonyt folytatni. És itt nem számít, hogy beleszeret, sem az hogy milyen rossz már az a kapcsolat. Amíg együtt van egy ember valaki mással, addig senkinek nincs joga belépni 3.nak. Ha minden ember így gondolná, akkor sok csalódás elmaradna..
Én 5 év házasság után, egy két éves gyerekkel éreztem azt, hogy a férjem nem elég. Szerelmes lettem egy kollégámba (ő viszont) és elváltam. Már ennek a kapcsolatnak is vége van, de arról, hogy a férjemet ott hagytam nem ő tehet. Én tehetek. Az érzésem tehet, hogy a férjem egy pocakos, lusta, unalmas ember. Szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis én semilyen módon nem függök a férjemtől: lakásom, állásom, barátaim, családom van, valamint képes vagyok harcolni azért, hogy újra társat találjak, aki ezúttal talán nem hagyja el magát néhány év elégedett együttélés után.
Nem a harmadik tehet róla.
Tehet a megcsaló és tehet a megcsalt is.
Régi közhely, hogy amit otthon nem kap meg máshol keresi.
Így van. Merjük bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!