Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követelhetem, a férjemtől, hogy csináltasson apasági dns tesztet?
Ne is haragudj, de ilyen esetben én elválnék, ahogy hasonló esetben meg is tettem.
Az, hogy a macája terhes lett, kitől, és ki fog az után a gyerek után fizetni, már legyen az EXférjem problémája.
Főleg hogy én is kapok egy elég tisztességes összegű gyerektartást két közös gyerek után... A maradékkal végül is azt csinál, amit akar, felőlem ha azt a szélrózsa minden irányába kifizeti a kölkei után, az se érdekel.
Ahhoz elég jól ismerték egymást, hogy megkefélje, az meg épp elég a terhességhez. Annyi esze sincs a pasinak, hogy gumit húzzon... Egyébként sem kell elhinni amit mond, lehet hogy hónapok óta csal a nővel, és ha nem esik teherbe (véletlenül, hát persze...) sose derül ki, hogy félrelép.
Ne apasági tesztet, hanem STD szűrést csináltass, saját magadon. Nehogy csúnya meglepetés érjen.
Én azt nem értem, hogy miért foglalkozol a dologgal. Ha mégsem terhes a férjedtől, akkor jobb lesz? Akkor már nem csalt meg egy ismeretlen nővel? Nem értem a logikádat.
Én leszarnám, hogy ki az apja és elválnék azonnal.
jogilag nem
és kétlem hogy a házasság törés tényén ez bármit változtatna
neked kel eldönteni igy is kel e a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!