Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Követelhetem, a férjemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követelhetem, a férjemtől, hogy csináltasson apasági dns tesztet?

Figyelt kérdés
Megcsalt egy nővel és állítólag az ő gyerekét várja, de alig ismerik egymást! Jogos a követelésem? Ilyen esetbe mit tudok tenni?
2016. júl. 20. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ennyit igazan megerdemelsz, hogy megcsinaltassa hamar megcsalt!! En biztos, hogy kovetelnem ha mellette maradnek!
2016. júl. 20. 06:48
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Ne is haragudj, de ilyen esetben én elválnék, ahogy hasonló esetben meg is tettem.

Az, hogy a macája terhes lett, kitől, és ki fog az után a gyerek után fizetni, már legyen az EXférjem problémája.

Főleg hogy én is kapok egy elég tisztességes összegű gyerektartást két közös gyerek után... A maradékkal végül is azt csinál, amit akar, felőlem ha azt a szélrózsa minden irányába kifizeti a kölkei után, az se érdekel.

Ahhoz elég jól ismerték egymást, hogy megkefélje, az meg épp elég a terhességhez. Annyi esze sincs a pasinak, hogy gumit húzzon... Egyébként sem kell elhinni amit mond, lehet hogy hónapok óta csal a nővel, és ha nem esik teherbe (véletlenül, hát persze...) sose derül ki, hogy félrelép.

Ne apasági tesztet, hanem STD szűrést csináltass, saját magadon. Nehogy csúnya meglepetés érjen.

2016. júl. 20. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem jogos. A gyerek a kettejük ügye, a férjedé és a szeretőjéé. A gyerek nem játék, akár a férjedé, akár nem, most már fel kell nevelni a lehető legjobb körülmények között érzelmileg is. A te ügyed a férjeddel van, döntsd el, vele hogyan tovább, együtt vagy külön. Ha a gyereken akarsz bosszút állni, mert megcsaltak, és nem a férjeden, akkor inkább válj el.
2016. júl. 20. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Én azt nem értem, hogy miért foglalkozol a dologgal. Ha mégsem terhes a férjedtől, akkor jobb lesz? Akkor már nem csalt meg egy ismeretlen nővel? Nem értem a logikádat.

Én leszarnám, hogy ki az apja és elválnék azonnal.

2016. júl. 20. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megcsináltatnám, nagyobb gyerektartást kellene fizetnie az enyémeknek, ha nem hivatkozhatna mérséklésért azért, mert van még egy gyerek, akire fizetnie kell. Otthagynám, egye meg, amit főzött.
2016. júl. 20. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 a kérdező nem írta, hogy van közös gyerek a férjével.
2016. júl. 20. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:

jogilag nem

és kétlem hogy a házasság törés tényén ez bármit változtatna

neked kel eldönteni igy is kel e a pasi

2016. júl. 21. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Érthető a kérésed, bár törvény szerint neked nincs jogod követelni. Én rögtön válnék, tök mindegy hogy kitől van. Oldja meg a férjed. Mondjuk ha esze van, nem ismeri el a gyereket ameddig nincs teszt. Ki tudja hogy kinek a kölkét sózná rá a ribije. Az ilyen nőkben nem lehet bízni. De! Ismétlem: Ez a férjed baja.
2016. júl. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!