Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csókot hogyan követelhetem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csókot hogyan követelhetem? Mit tegyek, HOgy csókoljon meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik (nem volt még egy barátom se) és úgy érzem, hogy kivánom a csókját. Az a baj, hogy sose lehetek egyedül vele..... De mit tegyek, ha mégis csak ketten leszünk, hogy csókoljon meg? Hogyan közeledjek felé? Hogyan lehet követelni a csókot? A szemezés megteszi?

2013. máj. 14. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Követelni sehogy nem lehet, és általában nem is így durrbele módon történik. Beszélgettek, csináltok közös programokat kettesben, és akkor jön magától. Vagy buliban berúgtok és tánc közben jön magától. Bár ez utóbbihoz a kérdés alapján még fiatalka vagy.

Mondjuk nekem már nem egy pasi mondta, hogy a szememen látja, hogy mit akarok, szóval valami lehet benne.

2013. máj. 14. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

ne légy erőszakos!

nézz a szemébe hosszan, majd az ajkaira, lassan, majd lassan fel a szemébe, közben, megérintheted a saját kulcscsontod, esetleg a kezét megfoghatod, ha úgy jön ki, és légy türelmes :)

semmiképp ne nevesd el magad, mert így azt hiheti h kineveted :D

2013. máj. 14. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
köszönésnél öleld meg
2013. máj. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!