Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jól látom, hogy a válás oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a válás oka általában egy 3. személy miatt van?

Figyelt kérdés
Még együtt vannak de egy 3.személy miatt döntenek a válás mellett,még ha nem is vallják be a házastársnak.
2016. júl. 10. 08:53
1 2 3
 11/21 A legböszmébb Feri ***** válasza:
100%
Szerintem az alkohol és a családon belüli erőszak miatt (vice versa) simán több a válás, mint félreb.aszás miatt.
2016. júl. 10. 11:47
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
En nem is tudtam h megromlott,bmikor kerdeztem h mi a baj,hazudott h minden ok v h a meloja miatt stresszes.Akkor hol volt ez az en dontesem?
2016. júl. 10. 12:24
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a 3. személy ugyan látványos ok, de ahova egy 3. személy be tud férkőzni, ott már alapjában véve problémák vannak a kapcsolatban. Szóval a 3. személy már valami más problémának a következménye, nem a fő kiváltó ok. Ha egy kapcsolat idáig eljutott, hogy valamelyik vagy mindkét oldalon be tudott lépni más, az a kapcsolat már azelőtt sem működött, max. a 3. személy volt a szikra, ami robbantotta a bombát.
2016. júl. 10. 12:47
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
"Akkor hol volt ez az en dontesem?" - Ott, hogy tűrted, és nem álltál időben a sarkadra. Ismertem olyan embert, aki túl későn lépett ki a házasságból, már nem él sem ő, sem a volt férje, de ha hamarabb kap észbe, a két gyerekük sem sérül olyan súlyosan, ami egész életükre kihat. Lehet mondani, hogy az emberek manapság azért lépnek ki korán, mert nem elég kitartóak, én meg azt mondom, hogy inkább azért, mert az előttük lévő rossz mintákat akarják elkerülni és az első figyelmeztető jelekre már ugranak, nem úgy, mint azok, akik már a menthetetlen halott kapcsolatot is élesztgetni akarják mindhiába...
2016. júl. 10. 12:52
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Off:miben kellett volna a sarkamra allnom? Eljatszotta h minden ok.Kozben meg csalt.
2016. júl. 10. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Magyarán hülyét csinált belőled, nem ismerted ki elég jól ahhoz, hogy felismerd, van, aki ezt már házasság előtti kapcsolataiban megtapasztalja, és tanul belőle, mire kell odafigyelni.
2016. júl. 10. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Abszolut igazad van!:)
2016. júl. 10. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Közvetlenül nem, hiszen már a 3. belépése előtt is lehetett valami baj, de egy 3. megjelenése erősen felkavarja az állóvizet és sokszor döntésre is kényszerít.

Viszont ismerek nem egy olyan esetet amikor még a "balkézről" született gyerek, gyerekek miatt sem váltak el, nem is értem...

2016. júl. 10. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

de mielőtt az egyik fél megcsalja amásikat, miért nem képes szólni a párjának, hogy gondok vannak? Beszéljük meg? hozzuk helyre? miért kell bevonni egy 3.at is?

Vagy váljon el és akkor szedjen fel egy új nőt/férfit.

2016. júl. 11. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
# 19 Időpont tegnap 15:14 - Igen, ez lenne a korrekt, csak arra mindig találnak valami indokot, miért nem. A megcsalást érzik a könnyebb útnak, akik félrelépnek.
2016. júl. 12. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!