Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két gyerekkel nem fogok párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két gyerekkel nem fogok párt találni?

Figyelt kérdés
A volt férjem állandóan ezzel jön...évek alatt játszotta a fölényest,amíg közös megegyezéssel elváltunk...most meg állandóan,ezzel ba..ogat,hogy úgy se kellek senkinek.Két gyerekkel tényleg esélytelen újra párt találni?

2016. jún. 15. 10:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%

Nem eltartót keresel, de mit gondolsz, ki az isten fogja felnevelni a gyerekedet? Mert az nem, aki elhagyott. Az új pasid fogja. Már ha ő is szeretné.

Gyerekest keresel? Túl sok gyereked van hozzá. Kapásból nagycsalád lesztek, nem biztos, h minden férfinak van erre kapacitása. Ezt már fentebb írtam, csak nem jutott el hozzád, az agyadig.

Szóval a véleményem, h fogsz találni, ha durván leadsz az igényeidből, mert intelligens, jól kereső, jól kinéző, jól élő pasi nem megy bele ilyenbe.

Amúgy remélem, tiptop csini, szép arcú, diplomás, jól kereső anyuka vagy, mert ha nem, akkor még a legalja se jöhet szóba.

2016. jún. 15. 11:59
 12/34 anonim ***** válasza:
87%

30/f

Első komoly kapcsolatomra 2 éve találtam, azóta is együtt vagyunk és már 1 éve együtt is élünk, páromnak előző házasságából van 2 gyereke...

Nyilván álmomban sem gondoltam volna, hogy összejövök egy csajjal, akinek van gyereke, de a sors így hozta... Szeretem őt...

2016. jún. 15. 12:01
 13/34 anonim ***** válasza:
50%

# 11: Az elméletedre a valóság rácáfol.

Jómagam elvált nőként szintén gyerekes férfit kerestem volna, de nem találtam. Úgyhogy beadtam végül a derekam egy nálam pár évvel fiatalabb, több diplomás, jó egzisztenciával rendelkező, jóképű, normális férfinak. Korábban azért nem tettem, mert egyszerűen nem hittem el, hogy pont én kellenék neki. És mégis...

Elfogadta és szereti a gyermekemet (nem kell eltartania, az apja gondoskodik róla anyagilag!), felnőtt emberként megérti, hogy nekem a gyerek az első. Sőt, állítása szerint számára ez biztosíték arra, hogy jó anya vagyok, mert ő szeretne még közös gyermeket is, és én egyáltalán nem zárkózom el ettől.

2016. jún. 15. 12:04
 14/34 A kérdező kommentje:
Azt már látom,hogy az intelligenciádért nem fognak nők beléd szeretni (4,6,11). :)))
2016. jún. 15. 12:12
 15/34 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked hogy gazdag,és jóképű légy:))))ez az egy esélyed van:)))
2016. jún. 15. 12:15
 16/34 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen babàm ;) nincs is jobb 1 szexi milfnèl :Ddd szòval ne aggòdj!
2016. jún. 15. 12:26
 17/34 anonim ***** válasza:

Dehogynem fogsz.

Nem olyan egyszerű, mint gyerek nélkül, de így is lesz majd párod.

A környezetemben vannak 2, sőt 3 gyerekes elvált nők is, akik találtak maguknak újra párt.

2016. jún. 15. 12:39
 18/34 anonim ***** válasza:
En ismerek olyat aki ket gyermekes novel van, nekem viszont akkor sem kellene gyermekes no ha o lenne az egyeduli no a vilagon. A lenyeg az hogz ilywn is van es olyan is, elobb utobb fogsz talalni, ha nem is 10 pontos ferfi lesz hanem csak 4 de lesz. Csak az igenyeket kell minimalizalni.
2016. jún. 15. 12:48
 19/34 anonim ***** válasza:
35%

# 18: Dehogy kell az igényeket minimalizálni! A környezetemben én pont azt láttam, hogy azoknak a nőknek lett nagyságrendekkel "jobb" pasija, akik elváltként ismerkedtek, míg a szingliként kapcsolatba lépő ismerőseim tényleg a csak a "maradékból" válogathattak egy idő után.

(10-ből 7 elvált nőismerősöm fiatalított a válás után, vagyis maguknál fiatalabb új párjuk lett, olyanok, akik éppen megértek a családalapításra. Közülük többen már jópár éve kapcsolatban, új házasságban, közös gyerkőccel.)

2016. jún. 15. 13:13
 20/34 anonim ***** válasza:

"Azt már látom,hogy az intelligenciádért nem fognak nők beléd szeretni (4,6,11). :)))"

Majd csak túlélem valahogy.:/ Nő vagyok.

2016. jún. 15. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!