Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha férfikén kezdeményezted a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfikén kezdeményezted a válást, vagy közösen döntöttetek így, akkor mi volt az oka, a feleséged milyen magatartása miatt volt?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Félreléptem, lebuktam, ő meg azt mondta, hogy innentől a válást én fizetem meg én intézem, mert én akartam.

Mondjuk nem akartam válni, de tudtam hogy nem lesz visszaút, egyszerűbb ha próbálkozok a másik csajnál tovább. Mondjuk nem jött össze, de hát így jártam.

Szóval a válást ő akarta, de én adtam be minden papírt, és én voltam a felperes.

Közös megegyezés volt mindenben, elég korrekt volt, nem voltak viták meg veszekedések, egyszerűen egy délután alatt megszűnt a feleségem lenni.

De ez az a délután volt, mikor lebuktam.

A válás is csak egy papír, nem csak a házasságra érvényes. Nem ott ért véget.

2016. máj. 6. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de a válóperi keresetet a férjem adta be. Hogy miért? Mert összepakoltam minden személyes holmimat, és elköltöztem tőle.

Egyébként azóta is jó viszonyban vagyunk, heti rendszerességgel találkozunk, de házaspárként nem tudtunk már működni.

2016. máj. 6. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon sok mindenben nem egyeztünk, a szex sem volt jó amikor már együtt éltünk, én szeretek táncolni,sportolni,sétálni..stb. Neki csak a tanulás volt a mindene és mindent a feneke alá tettek a szülei, csak színházba szeretett menni éjjel nappal+meló, nem passzoltunk és buta módon házasság előtt csak távkapcsolatunk volt, pedig együtt kellett volna élni. Még gyermek előtt léptem, igaz a válást közös döntéssel adtuk be, de én már jóval korábban akartam volna, csak ő nem engedte, végül nem foglalkoztam vele és így belement. 38/F
2016. máj. 6. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
ja csak a nő tehet róla...
2016. máj. 6. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
.
2016. máj. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!