Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt döntöttetek úgy, hogy elváltok? Úgyértem, mi volt a "válóok"?
Fontos ez?
Ok mindig kerekedik, ha valaki keres. Ráadásul az oknak is mindig van oka. Ha minden olyan nagyon rendben lenne, akkor nyilván nem lenne megcsalás sem. vmi nem volt rendben, ez vezetett a megcsaláshoz. Lehet, hogy már a házasságkötéskor, sőt az udvarlás során sem volt minden rendben.
Ez párkapcsolat, mindig kettőn áll a vásár. Lehet persze okot keresni,hogy miért a másik a teljesen gonosz és miért én vagyok a szuperhős, az igazság egyetlen letéteményese, de ebben elég nehéz hosszú távon is hinni.
Nekem a szüleim váltak el, mikor 9 voltam. Apu folyton csalta anyut, aztán anyu egyszer lépett félre talán bosszúból, akkor meg majdnem megverte.
De tényleg jobb a gyereknek, ha inkább elváltok. Nekem és a testvéreimnek sem volt jó nézni ahogy apu üvölt anyu meg menekül.
21 L
Szia!
Háztartási gépnek nézett az ex férjem.Nem éreztem nőnek magam mellette,csak egy gépnek és szex eszköznek,amikor kellett neki pi*na,akkor jó voltam,egyébként pedig a szemében egy tehén,mert a szülés után nem lettem ismét 46 kiló(160cm vagyok),leragadtam 51kg-nál.Mivel folyton sértegetett és ahol tudott megalázott,így elveszítettem az önbecsülésemet.9 év után úgy döntöttem,elég a megaláztatásból,én is vagyok olyan ember,mint ő.
3 év együtt élés után sikerült megvennünk a közös családi házat,akkor elkezdett inni,mert sok volt a stressz.Így sok lenne elmondani.Az anyukája is fontosabb volt neki,mint a közös lányunk és én.9 év együtt élés után úgy döntöttem válok.Azóta van egy új párom,aki megbecsül és szeret minket.(lányom és engem is még így is,pedig azóta 62 kg lettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!