Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy helyre jöjjön a dolog a szüleim között? 14/L
ma 17:32
Te hol élsz?
Ez itt nem a kerekasztal lovagjai...
Szerinted majd szót lehet érteni egy közel 70 éves vén hülyével aki már félig szenilis, félig cukorbajos, vagy szenvedélybeteg?
Már a leírásból ordít hogy nem kezeli őket egyenrangú partnerként..
majd pont le fog ülni velük vagy majd komolyan fog venni bármit is..
Ugyan...
Kár a gőzért...
Te alapvetően semmit nem tehetsz, és lényegében nem is a Te dolgod!
Párterápia szerintem ilyen elmérgült esetben már hülyeség, aki engem megcsalt és megütött, azzal ne próbáljon valami pszichológus újból összehozni, attól én meg akarok szabadulni. Párterápia szerintem kisebb konfliktusoknál jó, pl. ha szeretik egymást, de különböző neveltetést kaptak, és nehéz együtt élniük, vagy ilyesmi.
Annyit mégis tehetnél, hogy Anyukád belássa, ebben a házasságban apukád többször megalázta őt (megcsalta, megütötte: mind a kettő külön-külön is bármely értelmes ember előtt elfogadható válóok) , és ő nem irgalmas szamaritánus, hogy csak azért maradjon, mert gondoskodni kell egy 60 fölötti emberről. Jaj szegény! Ezen jól felhúztam magam! Gondoskodjon róla a szeretője, nem? Különben is annyira lerobbanva nem lehet, ha félrekefélni és ütni még tud. Akkor ki is tud mosni magára. Anyukád nehogy már feláldozza az életét! 44 éves, még viszonylag fiatal, találhat még másik párt. Talán ezt mondd neki.
Ne rendbehozni próbáld köztük a viszonyt, mert ez már nem fogja anyukád boldogságát szolgálni, ugyanilyen marad ez a házasság - hanem bátorítsd Anyukádat a külön költözésre, válásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!