Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak hogy helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy helyre jöjjön a dolog a szüleim között? 14/L

Figyelt kérdés
A családi élet nálunk szörnyű. Anyukám otthon és a munkahelyen is próbálja a 100%-ot teljesíteni amit apukám nagyon megnehezít. Én itthon próbálok neki segíteni ahol tudok. Mondjuk nálunk ez úgy van h anyu és apu között csaknem 19 év van apukám most 65 áves anyum 44 és apumnak soha semmi nem jó ráadásul mindig csalta anyut és az első feleségét is. Kábé 2 éve tudom h van egy 3. félbátyám aki már 40 éves múlt és amúgy a másik félbátyám is 40 felett van gyerekeik is vannak és nagyon jó a családi életük(aput leszámítva). A rendes bátyám 18 éves és tök normális apa mégis állandóan veszekszik vele ahogy velem is egyszerűen lehetetlen vele normálisan kijönni.Anyukám válni szeretne egy ideje de fél h mi fog történni mert apa már így is elég szép kis cirkuszokat csinál. pl ráfogja anyumra h csalja őt pedig pont fordítva van nyílvános ordibált vele sőt meg is ütötte már anyukámat. Az elmúlt fél évben durvult el így a helyzet és én szeretném ha anya végre lépne és ő is tudja h nem húzhatja már túl sokáig a dolgot. Tudnék valahogy segíteni a dolgon? Ha igen hogyan?
2010. ápr. 7. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 17:32

Te hol élsz?

Ez itt nem a kerekasztal lovagjai...

Szerinted majd szót lehet érteni egy közel 70 éves vén hülyével aki már félig szenilis, félig cukorbajos, vagy szenvedélybeteg?

Már a leírásból ordít hogy nem kezeli őket egyenrangú partnerként..

majd pont le fog ülni velük vagy majd komolyan fog venni bármit is..

Ugyan...

Kár a gőzért...

2010. ápr. 12. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Apád valószinü ,hogy a változó korban van. Férfiaknál is van ilyen. Frusztrált, és így vezeti le . a családon vezeti le, meg kell neki mondani, hogy ha nem fejezi be, az egész család összepakol és ott hagyják. lehet, hogy magába néz és belátja hogy változnia kell. ha nem, akkor tényleg pakoljatok...és ...
2010. ápr. 13. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek csak 1 élete van. ilyen embertől meg kell szabadulni!!!!!!!!!!!/tapasztalatból beszélek/ a helyzet csak rosszabb lesz, nem jobb.
2010. ápr. 13. 08:44
 14/15 anonim válasza:
javasolj nekik mediaciót(konfliktus kezelést), ahol végre normálisan elmondhatják mi a bajuk egymással.
2010. ápr. 13. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Te alapvetően semmit nem tehetsz, és lényegében nem is a Te dolgod!

Párterápia szerintem ilyen elmérgült esetben már hülyeség, aki engem megcsalt és megütött, azzal ne próbáljon valami pszichológus újból összehozni, attól én meg akarok szabadulni. Párterápia szerintem kisebb konfliktusoknál jó, pl. ha szeretik egymást, de különböző neveltetést kaptak, és nehéz együtt élniük, vagy ilyesmi.

Annyit mégis tehetnél, hogy Anyukád belássa, ebben a házasságban apukád többször megalázta őt (megcsalta, megütötte: mind a kettő külön-külön is bármely értelmes ember előtt elfogadható válóok) , és ő nem irgalmas szamaritánus, hogy csak azért maradjon, mert gondoskodni kell egy 60 fölötti emberről. Jaj szegény! Ezen jól felhúztam magam! Gondoskodjon róla a szeretője, nem? Különben is annyira lerobbanva nem lehet, ha félrekefélni és ütni még tud. Akkor ki is tud mosni magára. Anyukád nehogy már feláldozza az életét! 44 éves, még viszonylag fiatal, találhat még másik párt. Talán ezt mondd neki.

Ne rendbehozni próbáld köztük a viszonyt, mert ez már nem fogja anyukád boldogságát szolgálni, ugyanilyen marad ez a házasság - hanem bátorítsd Anyukádat a külön költözésre, válásra.

2010. ápr. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!