Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak hogy helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy helyre jöjjön a dolog a szüleim között? 14/L

Figyelt kérdés
A családi élet nálunk szörnyű. Anyukám otthon és a munkahelyen is próbálja a 100%-ot teljesíteni amit apukám nagyon megnehezít. Én itthon próbálok neki segíteni ahol tudok. Mondjuk nálunk ez úgy van h anyu és apu között csaknem 19 év van apukám most 65 áves anyum 44 és apumnak soha semmi nem jó ráadásul mindig csalta anyut és az első feleségét is. Kábé 2 éve tudom h van egy 3. félbátyám aki már 40 éves múlt és amúgy a másik félbátyám is 40 felett van gyerekeik is vannak és nagyon jó a családi életük(aput leszámítva). A rendes bátyám 18 éves és tök normális apa mégis állandóan veszekszik vele ahogy velem is egyszerűen lehetetlen vele normálisan kijönni.Anyukám válni szeretne egy ideje de fél h mi fog történni mert apa már így is elég szép kis cirkuszokat csinál. pl ráfogja anyumra h csalja őt pedig pont fordítva van nyílvános ordibált vele sőt meg is ütötte már anyukámat. Az elmúlt fél évben durvult el így a helyzet és én szeretném ha anya végre lépne és ő is tudja h nem húzhatja már túl sokáig a dolgot. Tudnék valahogy segíteni a dolgon? Ha igen hogyan?
2010. ápr. 7. 17:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
küldd el őket párterápiára
2010. ápr. 7. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
ezen te ne rágódj! Majd ők megoldják! sokan vanna így
2010. ápr. 7. 17:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Talán a válás lenne a legjobb mindegyikőtöknek. Ha apukád ennyire idióta, és a helyzet kibírhatatlan, akkor más megoldást nem tudok.

Az én szüleim is elváltak, és azóta boldogan élünk (anyagilag kicsit nehezebb, ha 1 ember tartja el a családot, de mindig jobb mint a veszekedések és az esetleges verések)

2010. ápr. 7. 17:49
 4/15 A kérdező kommentje:
A párterápia azért nem jó mert esélytelen hogy apum bemenjen oda :S
2010. ápr. 7. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nálunk is így megy az utóbbi fél évben. A családunk lassan három szülőből és két gyerekből áll. Anyu csak nyel ér tűr, és rágja apu fülét, hogy neki a család mellett a helye... próbálja menteni ami még menthető, apu nem tud dönteni. Borzalmas ez így, de belegondolni sem merek mi lenne ha ez válással végződne. Mivel apu vidéken dolgozik (és ott van a nője is), megakadályozni nagyon senki nem tudja hogy találkozgassanak. A múltkor már haza alig akarta engedni aput a családjához. Undorító hárpia az olyan, aki képes gallyra vágni két családot is. A miénket és a sajátját is. Három pici gyereke van... Tudom nem csak ő a hibás, de jelen esetben csak arra tudok koncentrálni hogy legszívesebben eltenném láb alól, mert apu az aki hezitál, a nő már legszívesebben kilépne a házasságából. Sajna nem tudsz tenni semmit, pedig azt a legnehezebb elfogadni, hogy nekünk ebből ki kell maradnunk és a szülőkre kell hagynunk a döntést. Én is csak reménykedve könyörgöm minden este Istenhez (pedig sosem voltam nagy hívő), hogy tegyen rendet a családban, mert nem tudom hogy élném túl, anyu hogy élné túl, ha ennek a majd 30 éves viszonylag jó házasságnak itt vége szakadna. 19/L
2010. ápr. 7. 22:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Nálatok még rosszabb a helyzet, mint nálunk. Remélem apudnak megjön az esze. Plusz itt a visszatartó erő az apa aki nem szeretné ha a kényelmének végeszakadna illetve magára hagyni egy 60 fölötti embert elég dúrva lenne. Mondjuk anyunak az is jó lenne ha csak külön költöznének és nem zaklatná őt, csak ne kelljen egyháztartásban lennie vele de ő gondoskodna róla továbbra is.
2010. ápr. 7. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:

hááát, durva sztorikat olvasni itt. A kérdezőnek:

Szerintem apuval face to face le kellene ülni és elmondani neki, hogy mi a szitu, mint felnőtt a felnőttel. Leültetni aput, anyut, tesót, macskát, kutyát... mindenkit.

Elmondani, hogy ez a helyzet, amit itt csinál, okoz, okoznak anyuval kibírhatatlan. Komolyan a képébe, hogy ez nem jó, ez nem jó, ezt így nem lehet elviselni, tudom, hogy van nőd, stb....

Ahogy elmondtad eléggé - már bocs ha így fogalmazok - tulok az öreged, nem tudom milyen reakciót váltana ki belőle egy ilyen dumcsi. Szerintem az őszinteségnél nincsen jobb!

Ha ez sem segít, akkor jöhet a bíróság...nem érdekes, hogy apu egyedül marad 65 évesen... Egye meg amit főzött...

2010. ápr. 12. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Kedves elözö sajnos én is tapasztaltam hogy a családban a legkissebbnek a fejére tojnak mint állat szal :S ..
2010. ápr. 12. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Mond meg anyádnak, hogy váljon el de azonnal, és perelje ki apádat a gatyájából is!!

Nálam ugyanez volt a szitu, aztán amikor apám felfordult, a Félnővérem akit előtte életembe nem láttam elvitte a fél örökségemet, anyám meg megkattant és ellenem fordult mert engem hibáztatott hogy az öreg beadta a kulcsot és majdnem az utcán kötöttem ki...

Nah azóta még a család nevemet is elfelejteném legszivesebben...

2010. ápr. 12. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Anyád is minek hajt??

Nem fogják a feje alá tenni!!

Vagy annak a görény apádnak meg a 40 éves zabigyerekeknek?

Nyugi mert ahogy meghal apád, egyből sorbaállnak majd a jussukért!!!

Legjobb ha anyád azonnal elválik apádtól és kipereli magának ami jár!!! Vagy majd elviszik a félbátyók!!!

Te meg csak leshetsz...

2010. ápr. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!