Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, amikor a másik szülőnél vannak a gyerekek?
Figyelt kérdés
Nem rég beszéltük meg a férjemmel, hogy külön folytatjuk tovàbb az életünket. Most van először, hogy elvitte őket pàr napra. Nagyon furcsa a csend(pedig azt hittem élvezni fogom, hogy kicsit nélkülük vagyok). Folyamatosan eszembe jutnak, és szívem szerint 10 percenként felhívnàm őket. Idővel megszoktàtok ezt? 3,5 és 6 évesek.2016. márc. 27. 14:00
1/7 anonim válasza:
Nyugi, megszokod.
Könnyebb, ha kiszámítható, mikor mennek el, nálunk sajnos ez nem így van. :(
De igyekszem kihasználni a gyerekmentes napokat: barátnőzök, körmöshöz megyek, csavargok egy nagyot, néha egy-egy randit is ilyenkor leszervezek.
Múltkor már olyan jól betábláztam a két napot, kimondottan rosszul esett, hogy elmaradt, mert lebetegedett az exem. :(
2/7 VirágésBence válasza:
Egy barátnőm szintén ebben a szituációban van és nagyon nehezen viseli, amikor hív, hogy menjünk el valahová már tudom, hogy végig a telefont fogja nézegetni, de nem kell, próbálj meg kikapcsolódni és nem erre gondolni, jó helyen vannak, telefon van, ha valami történik de úgyse fog, menj el valahová vagy lazíts otthon és pár alkalom után már könnyebb lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
2016. márc. 28. 20:20
4/7 anonim válasza:
En egy eve elek igy. Borzaszto erzes anyakent. En meg nem tudtam megszokni. A teli szunet felet vegig bogtem, rettenetesen hianyzott a kisgiam, aki 4 eves Karacsony masnapjan is. Ugy, hogy ezt a fejunk folott dontotte el es en iszom meg a levet. Illetve a gyerek. Mert egy ilyen kicsi gyereknek mindig az anyja mellett a helye es apanak csak latogatnia lenne szabad. Szoval en nagyon nagyon rosszul viselem. Plane hogy szemet az exem es ki tudja hogyan neveli ellenem...
5/7 anonim válasza:
Én nem adnám oda napokra. Órákra is nehezen teszem. Nem akarom, hogy olyan környezetbe vigye, ami nekem nem tetszene. Főleg nem akarom, hogy az új nőjével legyen. Úgyhogy mi úgy állapodtunk meg a közös megegyezésnél, hogy látogatni jöhet. Max. pár órára vitte el eddig játszóházba.
6/7 anonim válasza:
Ha tudnam hogy jo helyen van akkor jol viselnem....
De sóher alak, főzni nem tud, lejárt szarokkal eteti őket igy ezt a részét utálom.
Igaz most nyugi van mert 2 hónapja feléjük se néz....
7/7 anonim válasza:
Mi 4,5 évesünket közösen neveljük, ezért hosszabb időt van apánál. Most volt a válás, nyáron nagyiknál lesz, mert nincs annyi szabink, de szeptembertől már eszerint élünk. Én azért kértem közös gyerekfelügyeletet, mert fantasztikus apuka és attól, mert mi már külön szobába aludtunk, úgy elhidegültünk, ő még ugyanúgy csodás apa és 100% nyugodt vagyok, hogy minden ok. Bezzeg attól már most parázom, hogy mi lesz, ha anyóséknál nyara. Na bennük nem bízom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!