Hiperaktív-figyelemzavaros gyerekek szülei, ti hogy viselitek ezt a betegséget?
Nagyon egyetértek a 2-es válaszadóval. Sosem kezeltük betegségként, elfogadtuk a fiunkat olyannak, amilyen, és igyekeztünk mindenféle módszert kipróbálni. Jártunk tornára (akkor még nem TSMT volt a neve), speciális úszásra, meg még ezerfelé.
Kisiskoláskorában minket is kényszerített az iskola a gyógyszerszedésre. Ritalint kapott a gyerek, amitől befordult, depressziós tüneteket produkált, hát leálltunk vele. Kerestünk egy elfogadó iskolát, költöztünk is emiatt,és szépen lassann kinőtte a gyerek. Ma már 21 éves, és kutya baja:-)
arra a tornára, én is jártam,és nagyon szerettem :-) arra nyugodtan vidd :-)
1es
rengeteg hiperaktív gyreknél kimutattaák, hogy nagyon alacsony a B vitamin készletük, meg egyéb vitamin szintjük is, valamint omega 3 és 6 re mérhetetlenül szükségük van(magzatkorban meg jódhiány is okozhat hiperaktivitás)
magyarán rengeteg függ a vitaminhiánytól.
nem emlékszem,mert 9-10 éves koromban jártam. a tesztek a vadaskertben voltak,nem tudom a torna is ott volt-e. ha fontos,megkérdezhetem anyukámtól hová vitt. az biztos,hogy szerettem,egy jó fej nő tartotta,jó kis játékokat is kitalált meg mindent :-)
1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!