Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nálatok mi számít válóoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mi számít válóoknak?

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Itt a bank is bűncselekményt követett el, mert nélküled nem köthetett volna szerződést a vagyonközösség miatt.

Én tennék feljelentést mind2 szereplő miatt.

2016. márc. 25. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:

10: Amúgy a megcsalás és a szenvedélybetegség is annak változatai, hogy a hátad mögött felelőtlen dolgot tesz.

A megcsalás lelki bántalmazást és sokszor fizikait is foglal magába ((nemi úton) betegség átadása súlyos testi sértés, mely szabadságvesztéssel büntethető).

A szenvedélybetegség pedig pontosan avval a tipusú túlköltekezéssel jár, amit leírtál a férjed esetében, csak nem árura, hanem alkoholra, drogra, szerencsejátékra megy a kosztpénz. Én a leírt eset mozgatórugóját is szenvedélybetegségnek azonosítottam be, mikor olvastam a sztoridat.

2016. márc. 25. 18:42
 13/17 anonim válasza:
Nagyon jó válaszokat írt minden hozzászóló a válóokokat illetően. Szörnyű lehet együtt élni olyan társsal, aki az elvárásoknak nem felel meg (pl. a pénzzel nem tud bánni). Én a feleségem gazdálkodásában teljes mértékben megbízok. Mindig oda adtam a teljes fizetésem és nem érdekelt mire költi, mert láttam jól beosztja. Még a mai gyalázatos nyugdíjunkból is tud félre tenni, ami szinte bűvészmutatvány.
2016. márc. 28. 05:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem hajtja le a WC deszkát.
2016. márc. 28. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem teljesen szubjektív és egyénfüggő. A válási statisztikák alapján a van sapka nincs sapka kategória kezd lenni. Én azt gondolom egy kapcsolat munka, sok munka, törekedni kell tenni érte aztán ha nem megy vagy elér egy határt (ahogy mondták pl fizikai erőszak), hát akkor annyi.
2016. márc. 29. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűen, a közös megunás is lehet válóok.

Közös megegyezéssel diszkréten, elegánsan el lehet válni.

Sőt, válás után is lehetséges megtartani egy civilizált barátságot.

Azonban, ha kiskorú gyerekek is vannak, akkor inkább érdemes úgy megegyezni párunkkal, hogy mindketten éljük a saját külön életünket, de azt a gyerekek ne vegyék észre.

2016. ápr. 8. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:

16: szerinted csak azt érzik és tudják a gyerekek, amit szavakkal az orrukra kötnek? Pontosan azt fogják megtanulni, hogy az a párkapcsolat, ami otthon annak hazudva van. A kettős életet fogják megtanulni, a színlelést. És több évtizedes munkájukba és rengeteg pénzükbe fog kerülni, hogy rájöjjenek, miért nem tudnak olyan párt választani, akikkel megélik a szerelmet, intimitást.

Ezt akarod okozni a gyerekeidnek?

Ritka aljas szülő vagy akkor.

2016. ápr. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!