Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen indokra lehet kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csurmi kérdése:

Milyen indokra lehet kérni a kapcsolattartás teljes megvonását?

Figyelt kérdés
Kinek van tapasztalata ebben? Mit kell csinálnia az apának hogy elérjem soha ne láthassa a kislányomat? Valakinek van tapasztalata ebben?

2016. márc. 13. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan esetet, ahol az anyát es a gyerekeket hivatalból titkos helyre költöztették, jo messzire, hogy az apa még veletlenul se talalja meg oket s ne tudjon kapcsolatba lepni velük. Szoval nem remenytelen, hiszen ez az apa sem verszomjas bűnöző, max. iszik...

Mondd a birosagon, hogy félsz tőle, meg ilyesmi.. Ez nem jatek, siman megfenyegethet, durvabb esetben az életetekkel jatszol.

Ha nem sikerul hivatalos uton, akkor "tünj el", ugy, hogy senki se tudja, merre vagy! Még a rokonaid sem.

2016. ápr. 1. 07:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezekbol a hozzaszolasokbol en is sokat okultam, jo hogy ratalaltam,elolvashattam.
2023. márc. 25. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!